@Speedster911
@ilker
@enes_vl
arkadaşlar tekrar merhabalar,
aradan bir kaç gün geçti ama yoğun iş temposu ve yorgunluktan ötürü ancak yazabiliyorum kusuruma bakmayın
bisikleti pazar günü teslim almıştım ve 20 yıldan sonra ilk bisikletimdi ve hayatımda ilk kez arkadında bisiklet asılı bir arabayı kullanarak 450 km yol yapacaktım. tedirgğnlikle karışık heyecan hat safhadaydı malum. ve maalesef bu heyecan çok geçmeden yolculugun 30. km sinde benzin almak için durduğum bir akaryakıt istasyonunda kadrodaki eziği/göçüğü fark edene kadar sürebilmişti maalesef.
neyse zaten bunları biliyorsunuz lafı fazla uzatmadan son duruma geleyim. yukarıda alıntılarını yaptığım arkadaşlarımın da dediği gibi unutabileceğimi zannettiğim bu hadiseyi daha fazla tolere edemedim çünkü bu sırada sürekli bulduğum yerli yabancı ne varsa okumaya çalıştım ve bunun pek de öyle kadı kızında da olur canım denilecek türden basit bir kusur olmadığına vardım ve zaten elim gözüm sürekli oraya gider oldu artık
bisiklete de pazartesi 2,5 salı 2,5 olmak üzere toplam 5 km en fazla binebildim. o halde dokunasım gelmiyor açıkcası
bu duygularla çarşamba günü ulaş bey ile ikinci kez tekrar görüştük ve kısacık süren diyalogda "sorunuzu nasıl isterseniz öyle çözelim deyiverdi" ve bu beni çok rahatlattı. aldığım delta bisiklet şubesine de talimat vereceğini istersem başka bir bisiklet ile değişim yapabileceklerini söyledi.
bu konuşma sonrası mağaza ile görüştüm ve ellerinde 51 kadroda yol bisikleti olarak sadece corratec dolomiti tiagra 2016 ve cannondale synapse triple tiagra disc 2015 (4600 tiagra setli) bulunduğunu söylediler mağazadan. aynı bisikletten istersem de stokta kalmadığını öğrendim.
corratec için üzerine 600 küsür fark vermem dahilinde cannondale synapse içinse başabaş değişim yapabileceklerini belirttiler bunun yanında bir yandan elimdeki bisikletin garanti belgesini seri numarasını kadro fotoğraflarını da istediler. istanbul merkez üzerinden yurt dışı cannondale bağlantıları ile görüşüp yeni kadro isteme durumlarını görüşmeye çalıştıklarını da belirttiler.
allahım diyorum ne şanssızmışım durup durup yıllarca bekleyip hayalini kurup tam nihayet kavuştum dediğim anda şu çıkan soruna bak .. çok fazla kafamı meşgul ediyor ama şu an karşı taraftan kadro siparişi ile ilgili e postayı bekler buldum bir anda kendimi. bir an önce bu sorunu kafamdan atmak istiyorum o yüzden de
a planı: üzerine fark verip (kapalı kutu) corratec dolomiti tiagra 2016 yı almak
b planı: eski model cannondale synapse ı almak ama buna pek de gönlüm yok aslında (daha ağır olabileceği ve kapalı kutu olmamasından ötürü)
şimdilik son vaziyetler böyle..
uzun yazdım biraz ama etrafta bu kadar dertleşebileceğim pek kimse de yok biraz da ondan