Cannondale cx1 vs bad boy 2
Buyuk cogunluk asfalt ancak nadirde olsa toprak yola girmek istiyorum. 600 km triban 500 fb tecrubemden baska birsey yok. Ne vites kalitesinden anlarim, nede bisiklet cinslerinden. Tribanla 20 km den sonra ellerim uyusuyor, sanki sebebi gidonun cok asagida kalmasi, ancak gidisine hayranim. El uyusmasi sebebinden dropped bar gidonu eledim. Gruptaki diger arkadaslardan daha az pedal cevirip daha cok yol aliyorum gibi bir hissiyat var icimde triban kullanirken...
Hal boyle olunca bu cahile bir yol gosterir misiniz ?
Cannondale cx1/ badboy 2 hangisini onerirsiniz ? Yada salla ikisinide ....... al diyebilecek bir usta lazim.
Yas 42
Kilo 100 ama azaliyor
Boy 178
Simdiden tesekkurler..
cx daha konforlu bir seçim olur.daha rahat ettirir sizi.ama benim favorim bad boy tabi.özellikle furç takımı 1.5 ise gerçekten canavar gözüküyor.bad boy spor cx daha uzun yol ve rahat diyebiliriz.
salla 2sini başka al dersek kıyamet kadar bisiklet çıkar çünkü cx1 demişsiniz badboy 2 falan bunlar uçuk rakamlar diye zaten biliyorum
bence fiyatı belirleyip bakmak daha mantıklı olur.cannondale avro ile satıldığından şu sıralar hiç akıllıca değil satın almak
İkisi de harika
Ben de bu iki bisikleti yakından inceledim. Biri tamamen urban denilen tarzda. Diğeri cross. Cross için olan tabi ki daha rahat olacaktır. Urban bisikletler düz yol için yapılan çok sert bisikletler (umarım anlatabilmişimdir) Headshock tabi ki biraz konfor sağlıyor ama o tip bir gidon varken el ağrıları/uyuşmaları normal. Yani sizin icin söylüyorum, zaten bu konudan rahatsızsanız CX 1 alın. Çünkü gidon ve boğazı değiştirseniz veya barend taksanız tüm Bad Boy havasını yok edersiniz.
Lastik değişimi ile CX 1 düz yola da uygun hale gelecektir. Zaten çok hafif bir bisiklet. Ayrıca görsel olarak daha şık göründüğünü düşünüyorum.
Ikiside cok iyi bisikletler sizin ihtiyaclariniza gore bakarsak
@Anonim hocam cok hakli. Lakin bence bir barend ile Bad Boy havasi yok olmaz
Sahsen benim ilk tercihimdi ne yazikki fiyati dusundugum seviyelere inmediginden Sirrus Comp a yoneldim. burdan Delta Bisiklete hosnutsuzluklarimi sunuyorum