Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Flash

Scudo
Güzel duruyor güle güle kullanın ancak ben bu tek bacak maşalara bi türlü akıl erdiremiyorum. Yolda denge bozulur gibi bi hiz oluşuyor, tabi ki öyle olmayacağını biliyorum ama garip bi his işte.

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Bisikletiniz çok başarılı...Oldukça iyi ve kaliteli.Başka ne denir bilmiyorum:):):)Çok beğendim.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Kardeşim; bisikleti bizzat dokunarak inceledim :) Başarıdan başarıya koşarsın umarım. SP nereye kadar birazd CD değil mi ? :)

• Beğen
@burcusayın

Burcu Hanım cok teşekkür ederim..

Güzel duruyor güle güle kullanın ancak ben bu tek bacak maşalara bi türlü akıl erdiremiyorum. Yolda denge bozulur gibi bi hiz oluşuyor, tabi ki öyle olmayacağını biliyorum ama garip bi his işte.

Bende de o his oldukca mevcuttu :) ee alışmısız catala, alışkanlıklardan kolay vazgecemiyor insan.. Mesajınız icin teşekkürler :)

Çok güzel bisiklet. Güle güle kullanman dileğiyle.

Selim cok teşekkür ederim. Belki bir gün beraber binme fırsatımız bile olur. :)

Bisikletiniz çok başarılı...Oldukça iyi ve kaliteli.Başka ne denir bilmiyorumÇok beğendim.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

Begeniniz icin cok teşekkürler.. Daha iyilerini daha güzellerini sizin icin diliyorum.. :)

Kardeşim; bisikleti bizzat dokunarak inceledim Başarıdan başarıya koşarsın umarım. SP nereye kadar birazd CD değil mi ?

Ayooom :)) Dokunması, incelemesi bile ayrı bir zevk... Ama bu bana çoğu bisiklette oluyor..Bisiklet aşkı bu olsa gerek biraderim... ?

• Beğen
Tepkiler: Cihan A. ve djayo
Ayooom :)) Dokunması, incelemesi bile ayrı bir zevk... Ama bu bana çoğu bisiklette oluyor..Bisiklet aşkı bu olsa gerek biraderim... ?

Evet sanırım bisikletle aramızda değişik bir bağ var. Hoşlanıyoruz onlardan :)

• Beğen
@Erhan_Yılmaz

hayırlı olsun ...güle güle kullanman dilegiyle....

Gemlik'imizin GURURU

Sevgili dostlarım cok teşekkürler.. insallah beraberce güzel kmler yaparız..

hayalimdeki bisikleti almışsınız güle güle eskitin bol pedallar darısı bana .

hayırlı olsun cok guzel bısıklet ve sıra dısı, leftyy

Teşekkür ederim. :) daha güzelleri sizin olsun..

hayalimdeki bisikleti almışsınız güle güle eskitin bol pedallar darısı bana .

cok teşekkür ederim:) hayalinizdeki bisiklete en kısa sürede kavusmanızı diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ayhan b
güzel görünüyor.
hayırlı olsunnn.

Harika Birşey Bu,Herkezin Hayali İyi Günlerde Kullanmanız Dileğiyle..

Çok güzel bisiklet kazasız belasız bol pedallar.

renkler çok güzelmiş.güle güle kullanın..

arkadaslar hepinizi cok teşekkür ederim. hersey gönlünüzce olsun...

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
Geri