Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale görünümlü Salcano projesi :) Kadro boyama (Plasti-dip ile)

Scudo
Cannondale yazısını bir boy büyütüp, diğer stickerları söküp, bir de gidon boğazını ters çevirdin mi daha iyi olur gibi.

• Beğen
Tepkiler: alialperakay
emeğe saygı uğraşılmış güzel de olmuş. ama peki neden cannondale :)

@GrandHan uygulayıp kullanmadım. bu amaçla kullanılan bir marka olarak "DC Fix şeffaf kaplama", çeşitleri de mevcut...

ya ben bu replika mantığını bisiklette hiç anlayamıyorum, normalde şu an üretimi olmayan tasarımlar için replika uygulanır, ama sanırım başka bir bisikletin üzerine, başka bir marka basmak replika değil de çakma tabirini daha çok karşılıyor, markadan rahatsız olduğunuzda no name yapsanız da bu sorun çözülür, ama öte yandan çakma bisikletin herşeyi farklı, zaten sahibi ve bisikletten anlayanlar çabucak anlayabilir gerçek olmadığını, o zaman amaç bisikletten pek anlamayan bi kesime havalı gibi görünmek mi, bisikletin karakteri değişmiyo neticede, no name yapın, çakma gibi ithamlarla hiç uğraşmayın, çünkü zaten bakınca herşey belli :) dogmalar cervelo lar dolaşıyo zibil gibi, keşke onu alacağına dogma değil elbet ama herhangi bir markanın orijinal ürününü alsaydın diye düşünüyorum

ek: yani bu kafalarda bisikletin tekniği felsefesi ruhundan uzaklaşıp, bi marka ve sahip olma fetişine dönüyor iş, bu yönü rahatsız edici, emin misiniz. Işçiliğe önem verin ama etikete bu kadar takılmayın, zor olur yoksa hayat

Gönlünden bunu yapmak gelmiş.İmkanlar dahilinde uğraşmışsın emek harcamışsın.Paranın gözü kör olsun diyelim İnşAllah orjinaline sahip olursun fakat kusura bakma ama çakma bile olamamış diyeceğim.

ya da madem boyayla bu kadar uğraştın üzerine kendin bi sembol ve font belileseydin HUAR diye atıyorum, o zaman daha bi şaşırtmalı olur, güzel olurdu :)

ah be abi, bide kadronun orijinal boya işçiliğine kıyasladığında ayıp oluyo o ustaya, keşke markaya saldırsaydın sadece, sticker falan

En kısa zamanda orjinaline sahip olmanız dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler. Kazasız sürüşler.

Geri