Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önce bununla ilgili bir konu açılmadığı için, açayım dedim ve başlıkta herhangi bir model, tür vs. yazmadım. Yani Cannondale şehir, yol, mtb dahil tüm kullanıcılar olarak bu konu altında konuşup, yardım, teknik konular ve normal paylaşımlarda bulunabiliriz. Ayrıca üye listesi yapacağım her yazan arkadaşı listeye ekleyeceğim. Yazarken detay verirseniz kullanıcı adınızın yanına da eklerim. Cannondale Quick CX 4 Şehir Bisikleti (2015 model) kullanıcısıyım. Ve yine, isteyen arkadaşlar bisikletlerinin fotoğraflarını da paylaşabilirler.

Scudo
Selamlar, 2013 Quick 5, lastikler kötü durumda ve jant seti değişecek ama vakitsizlikten uğraşamıyorum. Eski haliyle son fotoğrafları.

Dosyalar

• 20150705_233138.jpg
    20150705_233138.jpg
    114 KB · Okunma: 1.429
  • 20150705_233158.jpg
    20150705_233158.jpg
    125,3 KB · Okunma: 1.424
  • 20150705_233447.jpg
    20150705_233447.jpg
    61,8 KB · Okunma: 1.423
  • 20150705_234158.jpg
    20150705_234158.jpg
    125,2 KB · Okunma: 1.420
Supersix 2013 - 105.
Bisiklet sporuna başladığımda renk kombinasyonu ve kalitesi ile hayalini kurduğum bisiklettir. :)20140917_205037.jpg 20140917_205037.jpg 20140917_205002.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
@Baki KAYAN Merhabalar. Aynı markanın hem performans hem endurance modelini kullanmış biri olarak direkt kıyaslama yapabilecek bir konumdasınız. Forumda ben de dahil bu konuyu merak eden bir çok kullanıcı var. Kısaca izlenimlerinizi aktarabilirseniz çok faydalı olur bizim için.
Özellikle merak ettiğim; endurance bisiklette pedallarken güç kaybı yaşıyor musunuz, konfor farki kendini gerçekten hissettiriyor mu, hoşunuza gitmeyen esnemeler oluyor mu kadroda, çatalda? Atiklik açısından fark var mı dönüşlerde?
Sizin favoriniz hangisi :)

Öncelikle ben bir Master klasman yarışçısıyım :) Bu nedenle tarafsız olamayacağım. Oldukça kaliteli marka bisikletler kullandım. Bir önceki bisikletim olan Trek Madone Project One serisi kullandığım en iyi bisiklet idi. Ta ki Cannondale ile tanışıncaya kadar. Caad10'a biner binmez aşık oldum. Çok akıcı ve inanılmaz açıları olan bir bisiklet. Bu nedenle giriş seviyesi karbon bisiklet almak isteyen herkese Caad10 önerdim ve memnuniyet oranı %100

Giriş seviyesi böyleyse Supersix serisinin nasıl olacağını merak ederken sırasıyla Evo, Evo standart mode ve Evo hi-mod kullandım. Standart mod ve Hi-mod arasında bariz bir fark görmedim ama açık ara kullandığım en iyi bisiklet. Ben retrosever biriyim, düz borular aero kadrolara göre daha çok hoşuma gider. Bu nedenle benim için tartışmasız bir numara

Endurance tarzı benim için uzaktı. Performans beklemiyordum ama istediğim çukura girmenin hazzı bambaşka :) Kesinlikle esnemiyor. Oldukça etli bir kadrosu var ve konfor muazzam. Ama atağa kalkarken, tırmanırken biraz eksik, bu eleştiri değil çünkü bu bisikletin amacı bu değil. Cannondale Paris-Roubaix ve TDF 4.etapta bu kadroyu kullandı ama hem reklam politikası hem de supersix in nispeten ince borulu olması nedenli olduğunu düşünüyorum. Ben yol bisikleti severim ama konfor ararım diyenler kesinlikle bu kadroyu denemeli

bir kanondalem yok ma korratekim var. kendi bisikletimin kullanıcılar bölümünde kamp ateşi yanmadığı için burada takılmaya karar verdim :D

caad10 neyin nesi ya bi xbow değil :D
hemen trollemeye başlıyorum konuyu :D :D

Bu konu birkaç günden beri fazla aktif.
Dün matara almak için bisikletçiye girdim,ürünleri incelerken Elite firmasının profesyonel takımlar için tasarladığı bir modele istem dışı olarak yöneldim.Takım Cannondale ve yeşil bir mataraydı bisikletime uymadığı için almadım.Lakin konu canlı kalırsa yeni bisikletim ile aranıza katılabilirim.

bir süredir caad12'yi takip ediyorum, bir süredir internet sitesinde de var. açıkçası türkiye'ye uygun fiyatlı gelirse (hiç zannetmiyorum ya neyse) almayı da düşünebilirim. çünkü abd fiyatı gerçekten çok uygun gözüküyor, caad10ların yerine gelmiş zaten.

Ooo disk frenli CAAD12, alırım bir tur. (Türkiye turu :))

Geri