Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@9magiko
Saol dostum ilgin için peki bu ön vites aktarıcı ile arka vites kolunu neye göre almalıyım

@EmreTT Orijinal kalsın istiyorsan üzerindekilerin aynısından takabilirsin ama bulmak pek kolay olmayabilir. Detaylı fotoğraf çekersen üstündeki parçaların modellerini de buluruz. Ya da komple daha güncel bir Shimano sisteme geçebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Çeker paylaşırım dostum. Çok eski olmasına rağmen kadrosu ilk günkü gibi çizikleri hariç

Birde bu cannondale m600 modellere bakınca benimkine benzeyen bulamadım. Kadrolar aynı gibi ama parçalar değişik. Cannondale'nin modeli çok sanırsam.

@EmreTT Kadro, renkler ve maşa M600 gibi duruyor, sendeki yazılar silinmiş. Bileşenler değişik olabilir (zamanla değişmiş ya da fabrika çıkışından farklı da olabilir).

Bir ihtimal M500 de olabilir:

https://i.hizliresim.com/LAjJJb.jpg

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
İlgin için teşekkürler @9magiko. Bir de bu parçaları en uygun hangi siteden bulabilirim ?

@EmreTT Sanırım en kolay eBay'den bulursun. Farklı önerileri olan arkadaşlar yazarsa iyi olur.

Bu arada yukarıda paylaştığım resimde altta bileşenler de yazıyor, sendekine benziyor mu bunlar?

Fren sistemleri farklı duruyor hocam. Bu delta bisikleti önerirmisin ordan yeni bileşenler edinsem.

@Anonim telefonunda whatsap uygulamasına bi baksana mesaj gelmiş olabilir sana :D

Usta bisiklete bende bayıldım. Renkleri çok hoş. Fiyatı nedir bu canavarın ?

@Engin er. Tam emin değilim ama geçen haftalarda böyle bir bisiklet görmüş, hayran hayran arkadan bakmıştım. Sanırım sizdiniz,gerçekte de harika bir bisiklet. Güle güle kullanın. :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@ogulcanguvenn
Istanbulda gorduysen belki benimkidir :-D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/def3f4d548a046af852cf03b5016a549.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Merhaba arkadaşlar süpersix himod sahibiyim göbekten torklu pedala bastığımda kırt kırt diye ses gelmekte aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var

Geri