Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Rush 2 Carbon Lefty

@Hasan Çağrı

Ön yargı işde. Bizi en baş da yanıltan ilk düşünce. Ama süper ötesi bir makine ama kıymet bilmek gerekir. Sahip olup da kıymet bilmek gerekir kaybettikten sonra hiç bir şeyde olduğu gibi anlamsız olmasın. Neden bunu yazdığımı merak ettin ise ayna kol ve rublede ki yağlardan. Belki o anda kirlenmişti.
Dikkatini çekmek ve uyarmak istedim. Kazasız sürüşler. İyi Forumlar.

Scudo
Biri bu adamı durdursun :)) şaka bir yana hayırlı olsun Erkut abi .. Böyle bir bisiklete sahip olmana sevindim

@Hasan Çağrı

evet, karbon si bb30 bunlar.

çok sıra dışı bir bisiklet iyi günlerde kullan.

Kalite kendini her sekilde ifade eder :) Kazasiz belasiz kullanman dilegiyle!

güle güle kullanın. . .
ama ön maşa da bi eksiklik var galiba :D

Güle güle kullanin, harika bir bisiklet.

ABD'den nasil getirdiginizi biraz acar misiniz, ben de boyle bir sey dusunuyorum da.

Ornegin hard case bir tasima cantasi kullandiginizi varsayiyorum boyle bir bisiklete ama benim buyuk ihtimal ona ayiracak butcem olmayacagindan bisiklet kolisinde getirecegim. Bagaj agirlik sinirina uyup uymayacagi da ayri problem.

@onur demirer

Bisiklet cantasinda getirdim. 30-40 dolarlik bu cantanin ic kenarlarina karton destek yaptim. Guzelce sarinca da hicbir sorun kalmadi. Agirlkik siniri toplam 23 kg ve gecmemesi gerekiyor. British Airways ile 2. bagaj yerine bisiklet getirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: onur demirer
Cok tesekkurler, yakin zamanda kilo sinirlari indirildi mi, ben Almanya'ya gelirken 20 kg sinir vardi, okyanus otesi de genelde 30 diye biliyordum. Benim getirecegim bisiklet boyle hafif olmayacagindan biraz sikinti cekecegim gibi ama saglik olsun.

Bir de herhangi bir sorunda garantiden yararlanmak icin bisikleti abd'ye geri goturmek gerekiyor diye okumustum ama abd'deki alis fiyati bunu telafi ediyor herhalde

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
@onur demirer

32 kg'ya kadar ekstra ucret vererek getirebilirsiniz. Benimki herseyi ile 19 kg civari tuttu, 23 kgya kadar hakkimiz vardi.

Garanti konusunu bilmiyorum, belki Delta'nin bu konuda uluslararasi garantiden dogan rolu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: onur demirer
Hey Allahım bisikletin sahibi en son 2009 da atmış mesajı satışla alakalıda bir şey belirtmemiş kaldıki burası satış bölümü değil .
Arkadaş ilk önce konuya bir bak sonrada forum kurallarını oku birde telefon numarası vermiş tam komedi

mükemmel olmus iyi günlerde kullanın bu arada lefty sürüşe bi katkı veya eksi salıyormu

Geri