Scudo Sports

Cannondale Scapel Team 2008

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Ebay'dan cevap geldi.

Önce benim sordugum soru:
---------------------------------------
Hi there,
I'm from Turkey. I should inform you that, a person here claims in a forum that this particular bicycle belongs to him. He claims that he's been using this scalpel for the last 7 months. You can see the thread and the pictures from the link below (in turkish but the pictures are exactly the same). So, could you please let me know: "who owns this bike"???

Thanks and regards,
-levent

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=31712

İngilizce bilmeyenler icin kisaca tercüme: "Bizim burada bu bisiklete sahip olduğunu iddia eden başka biri var. kimin bu bisiklet?"
-------------------- biter ----------------

Bana gelen cevap:
------------------------------------------------
We own this bike. that other person is a scammer. This happens
sometimes, people steal our pictures and text. Thanks!

- theproscloset

Tercüme:
Bu bisiklet bize aittir. Diğer kişi bir dolandırıcı olmalı. Bu bazen oluyor, insanlar bizim resimlerimizi ve yazılarımızı çalıyor. Teşekkürler!
----------------- biter ------------------------------

Ebay'da bu satışı yapan "theproscloset" rumuzlu satıcı aslında ufak bir şirket, şahıs degil. Şimdiye kadar yaptıkları alışverişlerden 11000'den fazla olumlu yorum almışlar.

Sonuç olarak, bence Lokman'a cevap hakkından öte, cevap yükümlülüğü düşüyor artık. Merakla bekliyorum...

-levent

Bu en bastaki gosterdigin resimler orjinalmi yani biskletinin resimimi yoksa bir yerden mi aldin ?

Son mesajlari simdi okudum, ben size baska adres veriyim ,burda baya bir fotograf var:D
(link)
Baya ayyuka cikmis:)

Görülebileğimiz ve izlemekten keyif alınacabileğimiz çok nadir bisikletler katagorisinde bir bisikletiniz var güle güle kullanın:)
Orta amortisorunuz maksimum ne kadar esneme (mm.=?) yapabiliyor suanda acaba?

Ne ilginç bir konu olmaya başladı. Konu sahibinin cevabını merakla bekliyorum.

Bu arada değerli bisikletforum üyelerinin gözlerinden hiçbir detay kaçmıyor.

Tebrikler...

Proscloset ile alışverişim oldu, gerçekten çok ciddi ufak bir eBay şirketi diyebiliriz.

Bakalım neler oluyor :)

Bisikletin standart donanimda olmadigini görünce, bu nedenle sormustum sorularimi :) Isler iyice gariplesti.

Lokman sanirim bir cevap vermen gerekiyor, hele ki insanlara yurtdisindan bisiklet, yedek parca getirebilecegini iddia ederken mutlaka bir cevap vermen gerekiyor yoksa güvenilirligin tehlikeye girecek.

Gerçekten bende merakla bekliyorum cevabı :rolleyes:

Eee, hadi ama Lokman!!!

Neden hala cevap yok??

:eek: :eek:

Neyse, biraz daha bekleyelim, önyargı ile davranmayalim. Belki internete girmiyordur iki gündür.

Hey Allah'im, daha neler göreceğiz...

:D :D

@levo_redkid

bu konunun ortaya çıktıgı gün aksam saatlerinde baktım lokman bir ara forumdaydı ama bu konuya cevap yazmamıştı bana kalırsa uzun bir savunma hazırlıyor lokman.
ve bu savunmayı uzun bir zman bekleyecegiz ğibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Bence Lokman abi,şu anda yaptığının çok saçma olduğunun farkına vardı..ve gerçekten üzülüyo forumdakilerin güvenini yitirdi diye..bunun için sölicek bişede bulamıyo..

Yazık çok yazık. Herkes aklındaki bisikleti benim diye foruma koyarsa vah vaaah!!!

Lokman gene kayıplara karıştı ....

cahilliğime verin arkadaşlar yalnız ilk 3 resimde ön maşanın tek ayağı yok böyle bisikletlerdemi var yoksa benim gözlerimemi birşey oldu ,
Alp

@alpaslan11

Evet Cannondale
2in üst modellerinde kullandığı aslen motorsikletler için tasarlanmış ama daha sonra bisiklete çevrilmiş bir amortisör... Cannondale lefty speed...

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Çok fena bir durum. Çok da kötü niyetli olmadan, biraz popülarite arttırmak için yapılmış bir hareket olsa da insanın yüzünü yere eğmek zorunda kalması zor. Bu durumu yakalayan levo_redkit arkadaşımızı da tebrik ediyorum dikkati için.

Lokman'ın niyeti kötü olmayabilir, ama bu yaptıgını haklı çıkarmadığı gibi affettirmez de. Adam göz göre göre bizimle dalga geçmiş, böyle mastürbasyon(*) mu olur yahu. Ayıp...

Bir de uzun uzun yazmış, yok 30 kere değiştirmiş, yok yarışa girmemiş, yok geri göndermiş de iki tane amortisör vermişler filan... Çüş yani... Kaç yaşında adam, lise çoçuğu olsa anlarım bir yere kadar.

Ayrıca, bu arkadaş etrafa reklam da yapıyor Amerika'dan parça getiriyorum diye. Sizce bu duruma tepkisiz kalmak biraz fazla değil mi?

Neyse, ben tamamen şans eseri bu durumu farkettim, Lokman'ın foyası meydana çıktı. Ama, önemli olan "bisikletforum" olarak bu seviyesiz davranışa tepkimiz.

Ben Lokman'ı tanımam bilmem, ama benim görüşüme göre, bu başlık ibreti alem olarak saklanmalıdır. İlk sayfaya ve konu başlığına yöneticiler tarafından gerekli açıklama yazılmali ve belli bir süre üst başlık olarak tutulmalıdır. Böylelikle, gelen giden herkes olaydan haberdar olmalı, bundan sonraki potansiyel mastürbatörlere gerekli mesaj verilmelidir.

Lokman da, benim görüşüme göre, bu başlıkta herkesten özür dilemeli, ve bisikletforum'a verdiği bu zarardan ötürü kendisine uygulanan "teşhir" yaptırımını paşa paşa sineye çekmelidir.

Tabi ki karar moderatörlere ait, bunlar benim görüşlerim. Tatsız bir şaka gibi görüp, boşvermek de mümkün..

-levent

(*) mastürbasyon: kendini tatmin anlaminda, cinsel tatmin değil...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri