Scudo Sports

Cannondale Supersix Evo Hi-Mod limited edition team color USA

Scudo
@volkan Öz teşekkür ederim
Sulugu cannondale yeşiline saygi icin koydum ama rengarek bir durumda olunca palyaçoya donme arefesinde bir hal almasindan korktum:)

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Tam bir American Hardcore yani mükemmel. Güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim.

@CevdetBilge

İyi düşünmüşsünüz dışarıdan bakınca bu anlaşılıyor sanırım :D

@Anonim Teşekkür ederim bisiklet cannondale renk aralığı dışında bir renk skalasında olunca uygun suluk da bulmak zor.Neyse bu şekilde idare eder sonrasında düzeltmelere geçeriz şimdilik çingene ruhunu da yansıtsın:)

Neyse ki Timmy Duggan da yeşil renk suluk kullanıyormuş oradan yırttık:)
c0093101_23241524.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
@CevdetBilge

Cevdet Abi, koleyksiyona bir ek daha mı geldi?
Hayır, hasetimden çatlayacağım o olacak en sonunda...

Kadro kaç bu arada? 58-60 arası duruyor ama, 60 ise bir konuşalım :D

Güle güle kullan abi.

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
@Edip Dinçer teşekür ederim malesef 56 kadro:( koleksiyonda colnago c59 disc superrecord eps , de rosa king xs bu ve vitus kaldı
Bunu alırken de Belçikalı adamı ikna da zorlandım kayınçoyu peşine taktım bunu al dedim aldı :) Senin aradığın özel birşey var mı?

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@CevdetBilge
Yok abi öyle özel aradığım bir şey. Bende de Supersix 3 var. Ancak çok kelepir bir hi-mod denk gelirse değiştiririm kadroyu muhtemelen :D

Ama bunun renkleri pek beğendim, gözüm kalmadı değil. Du, şu siteye bir bakayım ben :D

• Beğen
kazasız gunlerde kullanmanız dılegıyle cannondale yesılıde cok guzel valla suluguda oyle bırde jantlar enfes kadro super ama kendı fıkrım rengını cok beyenmedım ;:) ıyı gunlerde kullanın tekrar

• Beğen
@Edip Dinçer
hangi site ?? biz de bakalım ;) :D :D

@CevdetBilge Hocam,

Her zamanki gibi nadir ve güzel makina toplamışsın. Güle güle keyfini çıkarman dileğiyle.

http://www.starbike.com/images/2016/elite-custom-race-1-lowres.jpg
Kafes bu renk olursa daha iyi gibi olacak sanki:)

• Beğen
Ayıp diye birşeyin varlığından haberiniz var mı? :D Bu nedir ya. Maşallah Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Çok güzel, güle güle kullanın. Ama bence yeşil suluk ve kırmızı çanta olmamış...:rolleyes:

• Beğen
Çok güzel bisiklet iyi günlerde kullanın. Içim gitti valla ne yalan söyleyeyim :)

• Beğen
@Orhan Akarkut cantam colnagonun cantasi ama farkli rengini dusunuyorum suluklara d birseyler dusunecegim beyaz veya kirmiziyi deneyebilirim

@NKurtuldu teşekkür ederim iyi bir secenek değerlendireceğim

Tam diyecektim ki Cannondale bu kadar renk çeşidini bir arada eskiden 'Handmade in USA' olarak satıldığı zamanlar kullanıyordu sadece.Yani günümüzde modelleri bu kadar renkli değil.Liquigas - Cannondale döneminden olduğuna göre bu da ABD'de yapılan premium olarak görülen Cannondale'lerden değil mi? Kim bilir o zaman kaç paraydı:islik: Çok güzelmiş ayrıca güle güle kullanın :srnsml:

• Beğen
@Uptown Cyclist
Tesekkur ederim bisikletin faturasi ve garanti karti var 3200 eu olarak çıplak kadro fiyati olarak alinmis 2013 yilinda
Limited edition modeli America sampiyonu Timmy icin üretilmiş
(link)

Abi bunun işlerini bitirince güzel bir fotoğrafını çektirip foruma dağıtabilirsin masaüstü resmi olarak kullanırız :) Tasarımdaki detaylar çok acaip.

• Beğen
Geri