@volkan Öz teşekkür ederim
Sulugu cannondale yeşiline saygi icin koydum ama rengarek bir durumda olunca palyaçoya donme arefesinde bir hal almasindan korktum
@Anonim Teşekkür ederim bisiklet cannondale renk aralığı dışında bir renk skalasında olunca uygun suluk da bulmak zor.Neyse bu şekilde idare eder sonrasında düzeltmelere geçeriz şimdilik çingene ruhunu da yansıtsın
Neyse ki Timmy Duggan da yeşil renk suluk kullanıyormuş oradan yırttık
@Edip Dinçer teşekür ederim malesef 56 kadro koleksiyonda colnago c59 disc superrecord eps , de rosa king xs bu ve vitus kaldı
Bunu alırken de Belçikalı adamı ikna da zorlandım kayınçoyu peşine taktım bunu al dedim aldı Senin aradığın özel birşey var mı?
kazasız gunlerde kullanmanız dılegıyle cannondale yesılıde cok guzel valla suluguda oyle bırde jantlar enfes kadro super ama kendı fıkrım rengını cok beyenmedım ; ıyı gunlerde kullanın tekrar
Tam diyecektim ki Cannondale bu kadar renk çeşidini bir arada eskiden 'Handmade in USA' olarak satıldığı zamanlar kullanıyordu sadece.Yani günümüzde modelleri bu kadar renkli değil.Liquigas - Cannondale döneminden olduğuna göre bu da ABD'de yapılan premium olarak görülen Cannondale'lerden değil mi? Kim bilir o zaman kaç paraydı:islik: Çok güzelmiş ayrıca güle güle kullanın
@Uptown Cyclist
Tesekkur ederim bisikletin faturasi ve garanti karti var 3200 eu olarak çıplak kadro fiyati olarak alinmis 2013 yilinda
Limited edition modeli America sampiyonu Timmy icin üretilmiş
(link)