Scudo Sports

Cannondale Synapse ile Caad arasındaki farklar

Scudo
:D Önyargı gayet sezgiseldir yalnız ben asla cannondale almam örneğin vericeğim tavsiye de bu yönde olucak tabii ki

alman malı her zaman amerikan malından iyidir, forumda gazlanmasa da corratec çok iyi bir markadır isabet olmuş bu değişiklik,bisiklet harika görünüyor bu arada keyfini çıkartın

@chnkrmz

Oturuş pozisyonu aynı değil. Caadx sanki daha endurance tarzı gibi.

@further178 iyi o vakit tekrar geçmiş olsun zaten herkes focus canyon almak zorunda değil:kyfmyrn:

@Fırat Y.

çok teşekkürler samsun'da karşılaşırız belki siz ne kullanıyodunuz? :)

@trainspotting35

çok teşekkürler daha iyi bir seçim yapılabilirdi ama nasip böyleymiş. dediğiniz gibi dolomitinin tadını çıkartmaya başlamak istiyorum ben de bir an önce

@trainspotting35 yo ne kusuru olur mu öyle şey ama şaşırmadım değil :)

ben bu işten bir şey anlamadım ama eğer kendimi tanıyorsam 1-2 seneye kalmaz elimden bir kaç bisiklet geçer tam aradığımı bulana kadar :)

erdoğanlara gittim baktım specialized ya da cube alırdım şimdiki aklım olsa muhtemelen ama olaylar hızlı gelişti birden böyle oldu. olsun atla deve değil. sorun yok.

@vatan aslında evet benim de alman mühendisliğine affinitem vardır :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Battutaettanci bende şaşmam alman markalarndan gerek focus olsun canyon olsun cube olsun ama mosso aldım :bsmagryr:

Alman mühendisliğini bilmiyorum ama dolandırıcılığını dünya tanıyor artık :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

@çağrı can hocam onlar siyasi işler diyorlar bir görüşe göre de, amerikalısı da ingilizi de fransızı da japonu da kısaca hepsinden çıkabiliyor böyle şeyler ama eğer sorunsuz teslim alabilirsem bir gün :) gözüm kalmadı değil cannondale lerde. sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yeme durumu :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri