Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cannondale system six 2019

Scudo
Bedava verseler binmeye kıyamam bizim ülkede bunu :cool:

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Harika bir bisiklet . Bu segmentte tercih şansım olsaydı madone 6 srl ‘i seçerdim.

55 bin lira... elli beş... 55 000 tl.... Başka sözüm yok hakim bey.

(Bir gün eve 55 bin liralık bisikletle gelirsem eşim beni ıslak terlikle kovalar...)

ELLİ BEŞ BİN liralık bisiklette maliyeti hafifletmek için ön aktarıcıyı dura ace varken ultegra di2 yapmışlar helal olsun.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@eren konuMaliyetle ilgili olduğunu sanmıyorum komple ultegra di2 sistem var zaten

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@caglara.Merhaba, aslında bisikletin fiyatı fazla değil bizim paramız değersiz maalesef yoksa 10 bin birime (€$) üst düzey bisikletler alınabiliyor ₺ ye çevirince rakamlar bu fiyatlara çıkıyor

@Kerim KOÇAK
İnternet biraz kötü olduğu için sadece ön aktarıcıyı görebilmiştim ultegra olarak ama aynakol da FSA gibi görünüyordu neyse sizce maliyetle ilgili değilse aktarıcıları niye dura ace di2 yapmamışlar peki?
Tasarım mı bunu gerektirmiş?

@Kerim KOÇAK

Elbette canım. Ben de biliyorum yurtdışında yaşayan bir insan için çok daha alınabilir bir bisiklet olduğunu.

Ben sadece eşimden habersiz 55 bin liraya bisiklet alırsam başıma gelecekleri ifade etmek istemiştim :)

• Beğen
Dizayn olarak beğendiğim bir marka..Renk seçimleri filan çok hoş..:harika:

Yalnız bizim ülkede bu bisikletlere binilmez..Bugün birkaç kez,gidonu sıkı tutmasaydım havaya uçacaktım..Yolun üstüne çimento dökülmüş(3-5 yerde),yolda tümsek oluşmuş..Yollar berbat yani..
Bir anda böyle bir tümsekle karşılaşıp,tepetaklak olabilirsiniz..Bu bakımdan,altınızda çok pahalı bir bisiklet olmasına gerek yok..

Bu cihazın satış fiyatı 4000€ civarı ( sene sonunda yemi model çıkınca %20 falan düşer) . Avrupa için bir mühendisin aylık neet maaşından biraz daha fazla. Ya da 3 asgari maaştan biraz daha az diyebiliriz.
Özetle orta-üst sınıf bir bisiklet bu, başlangıç bisikletinden sonra geçilebilecek. Çok da abartmamak lazım.

Gidon bandının boğaza kadar sarılması hem anlamsız hem de çirkin olmuş. O gidonu üst kısmından tutmak, şekli yüzünden pek mümkün değil; hoodlardan 3 cm içeri kadar bantlamak yeterli o yüzden.

@umutcelik

Yanlış anlamadıysam, di2 ve Hi-mod kadrolu model bu. Almanya'da da liste fiyatı 7500€

@Kerim KOÇAK video icin cok tesekkurler , bisiklet de harika. Yanlisim varsa duzeltin , ayna kol birebir FSA nin komponentlerine benziyor, saniyorum Cannondale , kendine ozel bu sekilde yaptirip , kendi masrkasini urunlerin ustune koyduruyor.,
Ayrica , sele borusu vidalama konusu cok guzel dusunulmus.
Ama , sahsen , benim cok heyecan duymadigim bir marka kendisi. :)

• Beğen
@a.valverdeRica ederim. Evet haklısınız aynakol Fsa zaten bakın büyük aynanın üzerinde yazıyor Full Speed Ahead :)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Video için teşekkürler :) Canlı canlı görmüş kadar olduk sayenizde :D

Video içeriği hakkında, videoda ilginç bir şekilde kadrodan hiç bahsedilmiyor :D Sanki salçano xrs 030 gibi, ultegra var, karbon jant var, karbon maşa var falan diye bahsediliyor :islik: Fiyatı 55.000 olan bu bisikletin tek esprisi kadro zaten, paranın tamamına yakını da (tahmini 40 bin küsür TL) kadroya gidiyor zaten :ssrtcbya: Bu sebeple bu bisikletin bu şekilde incelenişi benim biraz hayatı sorgulamama sebep oldu :D

Bir lamborghiniyi veya porscheyi ya da ferrariyi inceleyip, hiç motordan bahsetmemek, 0-100 km değerinden bahsetmemek gibi olmuş. o_O

Kenındeyl bu incelemeyi görse sanırım mühendislerini işten kovar “bi işe yaramıyorsunuz, bisiklete bakan yine ultegra setli, karbon jantlı sıradan bir bisiklet görüyor” der herhalde :D

@Serkan MıstınoğluÇok haklısınız kadrodan bahsetmek gerekiyordu neden system six ismini almış bunu belirtmek gerekiyordu.Yol bisikletleriyle ilgilenen arkadaşı bekledik oda bir türlü gelmedi hatta bunları koymayıp onun anlattığı görüntüleri koyacaktım ama baya bekledik gelmeyince, herhangi bir şey de söylemeyince elimizde olan bu görüntüleri koymak zorunda kaldım maalesef her videoda istediğimiz gibi çekim yapma şansı olmuyor bu videoda onlardan biri oldu. Bilgi almak için değilde bisikleti canlı görmek için izlemenizi rica ediyorum [emoji850]

Geri