Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale

Benim son aldigim bilgiye gore bisikletler kesin ve kesin yola cikmis. iklim sartlarini da goze alirsak 10-15 gun sonra burada bisikletimin resmimi koyabilirim :)

Scudo

edited by tayfur

sözlerinize dikkat edin. diğer üyelerle alay eder şekilde, rencide edici, bisiklet satan şirketleri zan altında bırakacak türde konuşmalar forumumuzda tolere edilmemektedir.

• Beğen
Tepkiler: tayfur

Arkadaşlar, böyle hassas konular da kullandığımız sözcüklere dikkat etmek lazım. Bu kampanyayı düzenleyen kurumlar, yıllardır bu piyasa da olan kişiler.Beş gün geç, üç gün erken olur ama eninde sonun da geleceklerdir. Bence gerçekten iyi niyet ile yaklaşıyorsanız Delta Bisiklet'e de bir sorun. Netice de işin kaynağı onlar. Gümrük ve üretim işleri hakkında biraz fikrim olduğundan benim inancım, geç de olsa herkes bisikletini alacak. Hep birlikte turlarken bu yazışmaları hatırlayıp bol bol güleriz.;)

gerekli cevap verildi.

konuyla alakalı tepki mesajları silindi. tartışmaya gerek yok. ;)

arkadaşlar burası 5 gündür çok sessiz...yoksa bisikletler geldi de herkes bisiklet tepesinden inemediğinden mesaj mı atamıyor:)
selamlar(sabırla beklemeye devam)

Ultegra ya da dura ace vites göstergesi arıyorum,yeni cannondale için,nerden bulabilirim?ancak eskiden gösterge olan yere ayar vidası yapılmış,buraya takılabilir mi ?
ayrıca karbon sele borusu ve gidon bağlantısındaki tork değerlerinden emin olamadım,şimdilik tatlı sıkı yaptım ama kafama takılıyo sorun yaratır mı diye..
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Sıfır Lefty max 2. el bölümünde...ilgilenenlere duyurulur...

bence cannondale anlatılmaz kullanılır carbonla aynı agırlıkta alu kadro üreten tek marka bende R500 var cok memnunum cannondale kullanıcılarına selam olsun

Cannondalelar merhabalar...

Cannondale sahibi olanlar çok şanslılar.

selamlar
cannondaleler geldi gelecek derken hic kimseden ses cikmaz oldu
resimler nerde arkadaslar?
bende cannondale almak istiyorum tek bacakli normal yolda dag yolunda yeri geldiginde hizli olmali
genis lastikli olmali (felaket tisshliyo yolda) önerilerinizi bekliyorum
bunu begeniyorumhttp://www.oman.at/Galerien/mao/scalpel06.jpg

cannondale buluşması yapıyormuyuz?

• Beğen
Tepkiler: bouree
Sezai,usta 3 yıllık konuyu hortlattığını farkettin mi?

• Beğen
Tepkiler: Kutay Engin
:)
Kış uykusundan uyandırmış diyelim.
Kimse ilgilenmemiş konuyla, arkadaş ne yapsın.

bana yurt dışından getirdiler bu konularda biraz acemi olsam da beğendim.

Geri