Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale'im ve yeni komponentler....

@dinçer karadayı

Çok teşekkürler.

Biraz daha işi var ama şimdilik bu kadar yeter.

Sırada sele, sele borusu, avid frenler kaldı.

En son baharada bir tane lefty maşa alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: ilker K.
Scudo
bu bisiklet ne kadara mal olur bana?

güzel bisiklet güle güle kullan

bu hangi model acaba çok beğendim kaça aldınız eklemeleriniz dışında ?

• Beğen
Tepkiler: ali can çalış
Arkadaşlar öncelikle beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım sizler çok daha iyilerine sahip olursunuz, belkide zaten sahipsinizdir.

Şimdi ben bu bisikleti spor yapmak amacıyla aldım. Yani ne iddalı bir yarışçı nede iddalı bir biniciyim ancak bu işe girince ne kadar dipsiz bir kuyu olduğunu gördüm ve ufaktan modlamaya başladım. Öncelikle bisikletin esası Cannondale Trail F4, Delta'da 899 euroya satılıyor. Biraz pazarlıkla ve ödeme şeklinize göre fiyat daha makul olabiliyor. Bu bisikleti alldıktan sonra Erdoğanlar bisikleti keşfettim. Öncelikle bana çok samimi ve sıcak kanlı geldiler. Mesela bir örnek veriyim, Delta'ya gidip ya arkadaşlar bu gidon bana geniş, ya keselim ya da bana bir gidon verin alıyım dediğimde; bununla siz 1 sene kadar binin, bu iyi, yeterli gibi cümleler duymak ve buna benzer birçok soruma benzer cümleler kurmak beni biraz Delta'ya karşı soğuttu. Bu yaşananların akabinde zaten Sram'e olan sempatimden dolayı Erdoğanlar bisiklet ekibiyle tanıştım. Bana göre samimi ve düzgün kişiler.

Kısaca bisikletin üzerinde şimdi;

-Truvativ world cup gidon,
-Scott elcikler,
-Sram X0 ön-arka vites kolları,
-Sram Xo ön-arka vites arttırıcı,
-Sram XO arka ruble,
-Truvativ Stylo oct aynakol,
-Mavic slr jantlar,
-Maxxis ust lastiler
-Shimano Spd pedal
- Sram zincir

Tüm bu parçalara karşılık bisiklet üzerindekiler verildi ve sıfır fiyatına yakın bir rakama sayıldı. Sonuçta fark olaral 1170 euro gibi bir fark verdim. Yani bisiklet bu haliyle bana yaklaşık 2000 euro gibi bir bedele mal oldu. Toplam ağırlığı 11.0 kg civarı. Civarı yazıyorum çünkü tarttığıma üzerinde çanta, pompa, km saati gibi birçok şey vardı.

Ne kaldı derseniz, frenlerimi Avid ultimate ile değiştirmyi düşünüyorum. Sonra sele borusu, ön maşa vs vs.

Kısaca bir not Delta bisikletteki abimizin deyimiyle ''abi sen bu jantı alsan ne farkedicekki?'' demişti. Samimi söylüyorum, arkadaşın ne kastettiğini halen anlayabilmiş değilim, çokda sorgulamadım ama müşteri ilişkileri bence çok iyi değil. Bu konu çok daha detaylandırılabilir ama gerek yok çünkü Delta büyük ve tok bir firma ben onların hanesine ne eksi nede artı yazabilirim diye düşünüyorum. En azından kendileri öyle hissettiriyorlar:))

Herkese sağlıklı, kazasız, keyifli sürüşler dilerim.

Saygılar,

Ali Can Calis

Çok güzel olmuş ama biraz renklenmesi gerekiyor bence bisikletin,benim de başımda aynı sorun var bu arada bisikletlerimiz biraz benziyor ileride paylaşacağım fotoğraflarda bunu göreceksiniz onun dışında çok kaliteli bir bisiklet elde etmişsiniz,güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: ali can çalış
Geri