Konuyu uzaktan izliyordum ama yazmak için doğru zamanı bekledim
Mr. Cannondale lakabı takılacak kadar severim markayı. Körü körüne mi? Tabi ki hayır.
Pinarello, Look ve Colnago markalarını, hatta daha bir çok markayı kullanmış biri olarak yazayım. Caad10'a ilk bindiğimde hissettiğim duyguyu hiçbirinde hissetmedim. Supersix ise zirve oldu. Bahsettiğim markalar tabi ki lider markalar, hepsi de çok iyiler.
Cannondale her sene teknolojiyi kullanarak markasına çok şey katan bir firma, sürekli yeni bir şeyler geliştirme çabasındalar.
Neden 2.el Supersix fazla satılmaz merak ettiniz mi? Ebay'de bile 52 kadroyu aylarca aramıştım.
Çünkü alan kolay kolay satmaz, satan da bir üst modelini alır diye satar. Cannondale neden mi farklı?
Öncelikle retro tarzı var, aerocular pek sevmez, kadrosu kemik gibi, kolay esnemez, gücü alır ve yansıtır, çok akıcıdır, onunla bütünleştiğinizi hissedersiniz. Son yazdığım şeyi başka markada yaşamadım.
Ama bu tabi ki zevk meselesi, yazdıklarımı başka kullanıcılar hissetmemiş olabilir, diğer markaları da üstün görüyor olabilir. Ama desteksiz sallamadığımı bilin ki sayfalarca şey yazabilirim Cannondale üst seri yol kadroları hakkında...