Scudo Sports

Cannondale'ın farkı ne?

Scudo
ben caad9 kullanıyorum gerek kadro görselligi gerek atak olması gerek marka vs vs güven veriyor bana..tereddütsüz alınabilir bir marka...

Aliminyum Kadroda Cannondale açık ara dünya lideri! Bide Lefty Amortisör Varki Bisiklette Bence Çağın Atılımı!

Cannondale Sİx kullanıcısıyım, carbon kadro olarak çok güzel ve sağlam, önceden 126,6 kiloydum. bisikletim 8,2 kiloydu üst baş derken toplamda 140kg oluyorum. Ve ağır yük altında ayağa kalktığımda yada atack çektiğimde hiç bir sorun yaşamadım ve hiç bir yerinden en ufak ses gelmedi. ki ben KMC nin titanyum zincirini bile 5 kez parçalamış biriyim :D Şu anda 112kg ve bisikletim 7,5kg dahada hafifletmeyi düşünüyorum sorunsuz çalışıyor ve Cannondaleye GÜvenim sonsuz....

cannondale caad serisinde hand made üretimi yapmıyacağını açıkladıktan sonra,son üretim olan caad 9 kadrolarının değeri de bi o kadar artmış bulunmaktadır :) mevcut olan caad9 ultegra makinemin burdan satışınıda duyurayım :D

@Şafak Atilla Akpınar

Bir ürünün ortadan kalkması onun değerini yükseltmez, CAAD9 çoğu internet sitesinin stoklarında mevcut ve getittirilebiliyor :D Yokuşların şahı SİX

Bu kadar şey yazılımışken çaylak olaraktan bişey sormak istiyorum.

-Cannondale'nin okunuşu nasıl yazabilir misiniz :)

Teşekkürler.

Kanındeyl desekte olur sanırım :)

bende cdale f8 dag bısıkletı 2 tane ben cok memnunun eger bısıklet alacaksanız cdaleyı tercıh edın

Cannondale Lefty kesinlikle benim vazgeçilmezimdir. Bunun dışında renk ve sadelik de cabası

http://p.vitalmtb.com/photos/stories/2014/03/26/max_jekyll_1024x1024_153180.jpg?1395869188

bindiğim bisiklet cannondale en sevdiğim şarkı dale don dale. :D

abartmaya gerek yok, her segmentinde adamlar oldukça iyi bisiklet yapıyor doğrudur. ama diğer dünya devi markaların da bisikletleri 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. ama türkiye'den bahsediyorsak en büyük farkı, diğer büyük markalarda olduğu gibi (maşallah hiçbiri aşağı kalmıyor), fiyatı.

Teknolojiyi güzel kullanıyorlar ve güzel işler çıkarıyorlar. Son 10 gün içerisinde Cannondale'ın hemen hemen birçok bisikletini inceleme fırsatım oldu. Teknolojiyi gerçekten güzel kullanıyorlar ve farklı olduklarını hissettiriyorlar. Mesajlarda kaynak traşlamadan da söz edilmiş evet bu da dikkat çekiyor ve bisikletleri çok sağlam tasarlanıp yapılıyor.

Geri