Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

"Canondale Bad Boy 1" 2014

Kadir AYINTAP

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Kadir
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır hayalini kurduğum "Cannondale Bad Boy 1" bisikletime kavuştum :)
Türkiyede bad boy 1 bulunmadığı için Amerikadan bir arkadaşımın vasıtası ile edinebildim...
THY"nın 82 dolar taşıma ücreti karşılığında gelen bisiklet bir yolcu eşliğinde geldiği için vergisiz giriş yapmıştır...
Evde kendim monte edip fotograflardaki haline getirmiş bulunmaktayım :)
Bu 2014 modeldir... cannondale wep sitesinde 2015 model bisikletlerin fotografları yüklendiğini farkettim
"Bad boy 1" 2015 vites sistemi tamamen değişmiş otomatik vitese geçiş yapmışlar buda benim tercih etmediğim bir
sistem yani tam zamanında almışım :)
Yaklaşık 3 ay önce gelen bisikletin fotograflarını anca fırsatım olduğu için şimdi yükleyebildim.

İşte fotograflar...
Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Bisikletle ilk yolculuk ist"dan hareketle 4 günlük uludağ gezisi olmuştur 300km kadar yol pedal çevirmiş bulunmaktayım..
Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

İlk veriler: İlk Lefty kullanımım olduğu için insan biraz çekiniyor :) kullanırken ön maşaya bakıp güvensiz hissi uyansada
bunu hemen üzerinizden atıyorsunuz :)
Kullanım denge olağanüstü.
Akıcılık ve hızda devamlılık harika
Led Far aydınlatma yere değil karşıdan gelen kişinin gözüne vuracak şekilde ayarlanmış
Şehiriçi için güzel ama karanlık gece sürüşlerinde yolu göstermiyor ve bisiklet kullanırken
kuvvetli ışık geride olmama rağmen rahatsız ediyor.
usb den şarj imkanı olan far 3 aylık süre zarfında henüz hiç şarj etmedim.
bazı eksileri olsada Farın dizaynı son derece güzel ve dikkat çekici.
Vantuzlu pedallar oldukça rahat ve kullanışlı.
Sele köseleden yapılmış oldukça sert ilerde yumuşayacağını umuyorum :) Brooks selenin aynısı ama üzerinde bir marka yok.
Kösele elçikler eldivensiz tutuşlarda verdiği his oldukça güzel ama çok sert 50km den sonra
kan dolaşımını olumsuz etkiliyor, elcikler bisiklet üzerinde değiştirmeyi düşündüğüm tek parça.
Firenler ilk 100 km istediğim sonucu vermesede sonra sonra istediğim sonucu aldım.
Lefty maşa olduğundan 25km ve yukarısındaki hızlarda yapılan ani sert firenlerde ön lastik sola çekiyor.
Ön amortisör yoldaki hafif çukurları size hissettirmiyor kapalıykende yol bisikleti gibi sorunsuz.
Aliminyum kadroya lazerle yazılan marka gece far ve ışık vurduğunda parlıyor.
Fotoğraf bulunamadı.

Kendi adıma hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin diyelim ve sizlerede daha iyisi nasip olsun arkadaşlar...

Scudo
Hayirli olsun.
Degisik bir goruntu guzel olmus. Kazasiz bol pedallar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
hayırlı olsun. rüzgar hep arkanızdan essin. siyah asil bir renk. her şey de olduğu gibi bisiklette de siyah çok etkileyici duruyor. sade ama "ben burdayım" diyen bir tarzı var. çok beğendim. hele o lastiklerin yüzeyinin pürüzsüzlüğü. bittim.

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

@ebubekir sözbir

Çok teşekkürler... Evet bayramda çıktım ama bu bayram değil 2 buçuk ay önceki Ramazan bayramında... Sarıalan mevkiinde kamp yaptık çok güzel bir deneyimdi...

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Güzel ve farklı bir alet. Detayları çok iyi. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

• Beğen
@ouzoo

Çok teşekkürler..

öncelikle güle güle kullanın çok güzel ve özel bir bisiklet.

Bende de Lefty Bad boy vardı. 25 Km hızın üzerinde sert fren hiç yapmadım ama frenlemede çekme gibi bir sıkıntı yaşamamıştım. Dağ bisikletimde lefty e geçmeyi düşünürken yorumunuz beni biraz düşündürdü. Dediğiniz çekme rahatsız edici boyutta mı?

Teşekkürler

Burak

@S.Burak Bahar

Çok teşekkürler.
Geçtiğimiz pazar yeni bisikletimle ikinci kez uludağ inişi yaptım 50-60 km hızda deneme firenleri yaptım sola çekme belli belirsiz rahatsız edecek boyutta değil kesinlikle. Giant marka mtb bisikletim var onu satıp lefty bir mtb alırmısın diye sorarsan kesinlikle alırım derim.. Lefty ler gerçekten özel bisikletler..

Geri