Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

canondale prophet

Scudo
@asortik

Gecenin o saatinde yazdığınız mesaja ve dileklerinize teşekkürler:D

Tam bir klasik, çok güzel. Yalnız bişey dikkatimi çekti. Özellikle XC için kullanıyorum demişsiniz. Böyle bir bisikletle bir XC yarışına katılmayı düşünürmüydünüz ?
Test etmedim sadece görsel olarak değerlendiriyorum ama biraz daha kısa mesafeli bir model XC için daha uygun olabilir, bu daha çok all-mountain / freeride kullanımına hitap ediyor gibi. XC için efektif bir kullanım sağlayacağını tahmin edemiyorum. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: utkuozgur
@raven1442

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu bisikletle xc yarışına katılmak mümkün değil öncelikle oldukça ağır hem ben de daha çok hobi amaçlı kullanıyorum.Prophet kesinlikle all-mountain/freeride tarzı bir bisiklet ama ben o kadar sert kullanmıyorum . Biraz da her zaman bindiğimiz patikaya daha uygun geldiği ve FS kadro konforu için bu seçimi yaptım .

gerçekten çok güzel bir Cannondale güle güle eskitin bol pedallar.

@Mehmet Keten

Teşekkürler, hakkını vermeye çalışacağım:D

Maaşalaah diyoreum.Uzun süredir gözlerim forumda böyle tam aradığım tarzda bir bisiklet arıyordu. %60 XC %40 AM&Fr sınıflandırmasına sokabiliriz bu makinayı kanımca.Yani XC yarışlarında hiç düşünmeden acımadan her şeyi yapabilirsin bu makinaya bana mısın demez :D
Allah kaza bela vermesin çok güzel...

• Beğen
kazasız sürüşler

• Beğen
Arkadaşlar teşekkürler ama ben bisikleti satıp başka projelere daldım (yine bisiklet ama). Ayağım iyileşince fotoğraflayıp en kısa zamanda paylaşacağım.

Bu ne biçim bisiklet böyle, (hiç güzel değil.) her tarafı yaylı falan ( çok tehlikeli olabilir!) sen bunu sat en iyisi (mesela bana) üçe beşe bakma sat (1000 TL veririm) :D
Güle güle kullan kardeş, kazasız belasız.

Geri