Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Scudo
@Erdal Yılmaz

Bana göre büyük indirim beklerken, daha önemli olan büyük kur belirsizliğini de göz ardı etmemek gerekir. Şu an kur nispeten gerilemiş görülüyor ama önümüzdeki dönemde (özellikle refandum sonrası) nasıl bir tepki vereceği belirsiz. 4,05 rakamları telaffuz ediliyor mesela dolar için.

@serhataltay orası yunanistan :) iş saatlerine kafeler ve restaurant dışında harfiyen uyuluyor :)

Ordu'da da bir Canyon dolaşacak artık!
Ufak bir kararsızlığa rağmen dün akşam Endurace CF 7.0 SL siparişini verdik kardeşim için. Artık dört gözle yolunu bekliyoruz.:)

Merhaba

AEROAD CF SLX 8.0 veya AEROAD CF SLX 8.0 di2 almayı düşünüyorum. Sanırım TR vergisinden kurtulmam için illaki Almanya'ya gitmem gerekecek. Şu an bildiğim kadarıyla orda bir tanıdığım yok. Ve de geçen haftalarda gidiş dönüş 350 tl olan uçak biletleri 1500 TL seviyelerine fırlamış. Tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekecek ?

Gümrükte bir tanıdık bulsak kıyak geçer mi :p Hiç uğraşmasak :D

@turac000 kendini< gidip alıp getirdiğinizde vergi iadesi alabiliyor musunuz? (tax free kapsamında mı acaba canyon'dan aldığınız bisiklet.

@silent_ship Kendim gidip alırsam ilk başta alman vergisi ödüyormuşum. Ancak satış sonrası verilecek olan formu gerekli kişilere imzalatıp canyona postaladıktan sonra, alınan vergiyi banka hesabıma yatırıyorlarmış.

@turac000 uçak bileti parası çıkıyor o zaman. nakliye bedavaya geliyor yani.

bir de taksit yapsalar on numara olacak .

@silent_ship Uçak parası + otel masrafı(tanıdık yoksa) + yeme içme vs vs uzar gider :) Çok meşakkatli yahu :)

@Wasabie dün email geldi canyon tax free iadesi için iban adresi sormuşlar. bu süreçte 40 gün aldı.

@turac000

Merhaba, bütçeniz vardır yoktur bu kısımı tartışmadan bir şey sormak istiyorum. Aeroad di2 veya mekanik modelin, %19 vat dahil fiyatlarına baktınız mı?

Diğer konu, bu modeller 62 mm profil yüksekliğine sahip jantlar ile geliyor. Rüzgar'dan ciddi şekilde etkileniyorlar, bu nedenle aldığınıza pişman olmanızı istemem. Bu yüzden, 4400 euro ödemeden önce çok iyi düşünün.

Son bilgi; Normal ve UCİ lisanlı olan kullanıcılara, Aeroad di2 modelin 500 euro indirim yapılıyor, ayrıntılı bilgi aşağıda.
(link)

@turac000 hostelde kalacaksın birader , hostel candır ;) uçak parası mayıs ayı sonu için baktım 46o TL felan gidiş dönüş.

@Wasabie ne kadar (oran olarak) vergi iadesi alacaksınız?

@Erdal Yılmaz Vergiler eklenince arada fazlasıyla bir fiyat farkı oluşuyor açıkcası.

Ayrıca jant meselesi de dediğiniz gibi kafamı çok karıştırıyor. Yüksek profilli jantlar,sadece profesyoneller için uygun koşullar altında idealdir diyebilir miyimiz ?
@Ahmetgitar

Lisansımda mevcut değil maalesef.

@silent_ship Hocam mayıs sonuna kadar kim öle kim kala ya :D

@turac000

Daha önce bir çok Canyon konusuna ben dahil bir çok arkadaşım, bisikleti gidip getirme, kargo yolu ile satın alma, vergi iadesi ve diğer bilgileri yazdı. Uzun uzadıya yazmadan önce size tavsiyem, forum içerisinde ki konuları bol bol okuyun. Çünkü aynı şeyleri tekrardan yazmak her zaman işe yaramıyor.

Jant konusuna gelirsem eğer, kullanıp değiştirdiğim için yazıyorum. 62 mm ciddi bir yükseklik ve deneyimi olmayan kullanıcılar için sıkıntı. Bir kaç kez yoldan çıkma tehlikesi yaşamak istemiyorsanız eğer çok iyi düşünün. Lisans çıkartmak çok dert değil, normal ve uci lisansı nasıl çıkartılır diye google'da bir çok bilgi mevcut.

Kolay gelsin.

@Erdal Yılmaz

Yazılanları günlerdir aralıklarla inceliyorum. Uçak bilet fiyatları 6-7 katına çıktığından dolayı başka bir yol arayışına girdim ama yok gibi gözüküyor.

Canyonun aero modellerinde düşük jant profiline sahip modelleri göremedim. Ultimate modellerinde ise var olarak gözüküyor. Tavsiyeleriniz nedir acaba ?

@turac000

Siz gidip getirme konusunu kesinleştirdikten sonra bütçenizi yazarsanız eğer, tavsiye edilecek model çok.

@Wasabie evrakları yollarken zarfın içine küçük bir kağıda iban numarasını yazıp yolladım 2 defa. Postanın onlara ulaşıp paranın bankaya iadesi süresi 20 günü geçmedi. İban sormalarını beklersek uzun zaman alıyor.

@Erdal Yılmaz bey merhaba ; canyon almayı düşünen biri olarak soru sormadan önce size ve buradaki bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim süpersiniz. 579. msj yazmadan önce 578 ınıda okudum sular seller gibi yuttum. Sürece çok hakimim diyebilirim .Artık tecrübe etmek kaldı . Yakında biletleri alıp almaya gideceğiz.
Her ne kadar gönlümden CF SL 9.0 geçsede gücüm yetmeyecek galiba. CF SL 7.0 da kalacağım galiba.

@camaro43 hocam belk bilginiz vardır ama yinede uyarayım alacağınız bisiklet outlet mağazasından ise sadece online alabilirsiniz, outlet ürünlerin mağaza satışı yok

• Beğen
Tepkiler: camaro43
Geri