Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@Bahadır S.Ustadim canyon bisiklet degildi. Yanlis yonlendirmis olmayayim. @adrenalin in soyledigi gibi canyon da isler farkli yuruyor olabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Motorola pardon ama canyon sitesinden herhangi bir şey almadığınız halde nede bu konuya ben ptt ile ödemiştim gereği duydunuz merak ettim?
Canyondan bir şey almak isteyen kişiler onca mesajı tarayarak, okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar yanlış yapmasınlar diye. Sizin yazdığınız mesaj insanları yanıltmaktan öteye gitmiyor maalesef.
Lütfen dikkatli olalım.

@ilbertoIki post asagida duzelttik zaten... telefon ekraninin azizligi....insaniz nihayetinde....

Kargo ücreti ile beraber dahi 1500 euronun altında olan bir paket için ups ithalat işlemine tabi olacak diyor. Canyonun onlara bisikletin fiyatının 1599 euro olarak bildirildiğini söylüyorlar. Canyona mail atıldı ama cevap da gelmedi henüz. En hızlı şekilde nasıl ulaşırız ya da ne yapmamız hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

@M. Burak
Ne yapılması gerekir bilmiyorum ama, canyon sipariş konusundaki tüm bilgileri yazıları okudum, bunun gibi bir durum görmedim. Yani , kargo ücreti vergi diliminie girmiyor diye biliyorum..
Bence kargo şirketinin bir yanlışı var bu konuda.

@Adrenalin26 bisiklet fiyatı 1599 euro diyorlar.öyle bildirilmiş.aslında almanya satış fiyatı o.sanırım canyondakiler yanlışlıkla yaptı.işin ilginç yanı ups e banka slipleri ve canyonun siparişi aldığında verdiği ücret bilgileri de gönderildi.kendileri de teyit ediyorlar kesilen ücreti ama 1599 eurodan da vazgeçmiyorlar anlayamadık.canyonun ups e bildirmesi gerekecek sanırım.yoksa siparişi iptal edip geri göndereceğiz.bu durumda kargo ücretini karşılarlar heralde kendi hataları sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@M. Burak
Hata onların gözüküyor.. Chatdan ulaşmayı deneyin, düzeltmeleri gerekir. Yada dediğiniz gibi iadeden başka seçenek yok.

Öyle yapıcaz hayırlısı artık

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Bu güne güzel haber ile başladım, Günlerdir beklediğim email geldi, kradi kartımdan provizyon kesildi ve 4 saat sonrasında kargo takip numarası gönderildi :) Şimdi Türkiye girişini beklemek kaldı...
Yalnız bir şey takıldı kafama , 2 tane takip numarası yoladılar, Suluk ve suluk kafeside eklemiştim acaba diğeride onun içinmi?

@Adrenalin26
Hayırlı olsun,ekstra aldığınız malzemeleri ayrıca bir paketle yollamışlar onun için iki adet takip numarası yollamışlar.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26Hadi hayirlisi. Yariladin yolu hemserim :)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Arkadaşlar bu cep telefoununa mesajla gelen vekaletnamiyi nasıl dolduracam?

@Adrenalin26 çıktısını alıp doldurup tekrar taratıp gelen maile yada belirttikleri maile tekrar yollayacaksınız.

Geri