@mehmet şevki hayırlı olsun tekrar. jantına taş deymesin bende sipariş aşamasındayım s beden alıcam. içimi rahatlatmak için soruyorum boyunuz ve bacak boyunuzu paylaşabilirmisiniz? canyon sitesinde degerlerimi girdimi +1 -1 cm lerde kadro boyları deişiyor kendim için. büyük ordanda s beden alıcam. ama s beden sipariş etmiş ve memnun kalmış olmanız sorma sebebimdir teşekkürler
üstad ben s aldım ama ölçülerimi tam ölçünce xs tavsiye ediyordu.. bilmiyorum bana uygun mu değilmi ama iyi gibi.. ilk defa yol kullandım çok tecrübeli değilim yalnış yönlendirmeyeyim..
@mehmet şevki Bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın bende endurace cf 8.0 kullanıyorum çok güzel bisikletler. Bu arada boyum 169 iç bacak boyum 77 ben XS kullanıyorum.
@sinobjk sizin boyunuz ve iç bacak boyunuz kaç cm. bence canyonun önerisine uyun.
boyum 1,75 bacak boyu 79 - 83 arası (bu bacak boyunu tam ölcemedim ben bi emin olamadım daha dogrusu.) bacak boyunu 79 girince xs geri kalanlarda s öneriyo canyon. bende s sipariş edicem cok büyük ihtimal.
@sinobjk bacak boyu çok önemli tam olarak ölçün bence. Ama boyunuza göre xs çok küçük kalabilir. Bana uygun ama siz benden uzunsunuz bence size s beden tam olacaktır.
Tekrardan hayırlı olsun bisikletiniz.
Benim almak istediğim model haziran sonu teslim öngörülüyor. Ben bunu şimdi sipariş edersem haziran sonu mu çekerler parayı..
@sinobjk
1,75 boy için kesinlikle S alın. Bacak boyundaki -/+ 1 cm'nin çok önemi yok. Önemli olan uzanma mesafesi. XS size çok küçük kalır. Hatta S kadroda bile gidon boğazını uzatma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
@Berk Karaca işte deneyip alma gibi bi sansımız olmadıgı için orta nokta olan s bedeni sipariş edicem. belki o da ufak gelicekte gidon boyuyla falan ugraşıcaz. xs kucuk kalır m büyük kalır en temizi s