Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Endurace AL 6.0 İnternetten Sipariş Verdim..

Scudo
@mehmet şevki Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Çok yakışıklı

@mehmet şevki Mehmet bey altınızda paralansın :) çok güzel bir bisiklet

105 5800 ultegraya denk bir set sadece ağrılık farkı var diye biliyorum alınabilecek en güzel alüminyum bisikletlerden birini almışsınız

Hayırlı uğurlu olsun. Bu sene forumda Canyon patlaması yaşanıyor. Mayısın başında benimki de gelecek inşallah.

@mehmet şevki hayırlı olsun tekrar. jantına taş deymesin :) bende sipariş aşamasındayım s beden alıcam. içimi rahatlatmak için soruyorum boyunuz ve bacak boyunuzu paylaşabilirmisiniz? canyon sitesinde degerlerimi girdimi +1 -1 cm lerde kadro boyları deişiyor kendim için. büyük ordanda s beden alıcam. ama s beden sipariş etmiş ve memnun kalmış olmanız sorma sebebimdir :) teşekkürler

üstad ben s aldım ama ölçülerimi tam ölçünce xs tavsiye ediyordu.. bilmiyorum bana uygun mu değilmi ama iyi gibi.. ilk defa yol kullandım çok tecrübeli değilim :) yalnış yönlendirmeyeyim..

fikir vermiş olursunuz bence :)

@mehmet şevki Bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın bende endurace cf 8.0 kullanıyorum çok güzel bisikletler. Bu arada boyum 169 iç bacak boyum 77 ben XS kullanıyorum.

@sinobjk sizin boyunuz ve iç bacak boyunuz kaç cm. bence canyonun önerisine uyun.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
boyum 1,75 bacak boyu 79 - 83 arası (bu bacak boyunu tam ölcemedim ben bi emin olamadım daha dogrusu.) bacak boyunu 79 girince xs geri kalanlarda s öneriyo canyon. bende s sipariş edicem cok büyük ihtimal.

@sinobjk bacak boyu çok önemli tam olarak ölçün bence. Ama boyunuza göre xs çok küçük kalabilir. Bana uygun ama siz benden uzunsunuz bence size s beden tam olacaktır.

• Beğen
@mehmet şevki

Tekrardan hayırlı olsun bisikletiniz.
Benim almak istediğim model haziran sonu teslim öngörülüyor. Ben bunu şimdi sipariş edersem haziran sonu mu çekerler parayı..

@sinobjk
1,75 boy için kesinlikle S alın. Bacak boyundaki -/+ 1 cm'nin çok önemi yok. Önemli olan uzanma mesafesi. XS size çok küçük kalır. Hatta S kadroda bile gidon boğazını uzatma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

@mehmet şevki çok güzel güle güle kullanın kazasız belasız gelmesine çok sevindim...

@Berk Karaca işte deneyip alma gibi bi sansımız olmadıgı için orta nokta olan s bedeni sipariş edicem. belki o da ufak gelicekte gidon boyuyla falan ugraşıcaz. xs kucuk kalır m büyük kalır en temizi s :D

Canyonunuz hayırlı uğurlu olsun mehmet bey, kazasız belasız zevk ile kullanırsınız İnşallah.
Darısı Canyon severlerin başına :)

@sinobjk Eh, olacak o kadar :) Seri üretim bir bisikletin eldiven gibi uyması büyük şans olur.

• Beğen
benim boy 180, bacak 83 civarı, bana 1-2 cm azaltınca s öneriyor, ama m düşünüyorum ben de.
s ufak gelir gibi.

Geri