Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Inflite al 8.0 :))

Roux

Aktif Üye
Tepki
170
İsim
Taha KK
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar, sonunda memlekete dönmüş, bisikletimi kutusundan çıkarmış ve kurmuş bulunmaktayım.

Bisiklet Canyon markasının inflite al serisinin baz modelidir. Bu seri cyclocross serisi oluyor markanın. Özellikler ve fiyat için bknz: (link)

Geçen gece 1 de evime varmış ve daha bavulumu açmadan kurmaya başlamıştım bisikleti. Bu sabah bir de ince ayarları için bisikletçime götürdüm ve planlar doğrultusunda en az 60-70 km sürme planlarım vardı.

Ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bisikletçiye götürürken arabaya sığması için ön tekeri sökmem gerekiyordu ve tekrardan maalesef bisikletçiden çıkış esnasında ön tekeri sökmek için uğraşırken bisikletin dengesini kaybettim ve disk frenin balatası ve maşa arasına orta parmağım sıkıştı. sonuç: kırık bir kemik, derin bir kesik almış parmak ve tırnak ve 15-20 gün bisiklet sürememek. Bilmiyorum fazla hevesimden mi oldu ama vardır bir hayır diyorum ve sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum.

Evde şu an yatıyor.
IMG_1708.JPG

İlk gelişi
IMG_1693.JPG

Ahmet usta ayarlamaları yapıyor
IMG_1698.JPG

Bu da günün sürprizi:

IMG_1702.JPG

Edit: Açtıktan sonra farkettim, odanın dağınıklığı için özür diliyorum hepinizden

Scudo
Hayırlı olsun, geçmiş olsun, elinde paralansın ;) muazzam gözüküyor hocam, tekrar elinde paralansın :hihi::hihi::hihi:

Hayırlı olsun :) Medium'du de mi bu :)

Parmak iyileşir nasılsa :) Ankara'ya bir Canyon daha gelmiş ne hoş, gule güle kullanın. Aksesuar, pedal vs aldiniz mi Canyon'dan? Kendiniz gidip mi aldiniz?

Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın

@fatihtemizer

Sağolun hocam :)

@Alpaslan.Savacı

Sağolun.Sizde mi Canyon kullanıyorsunuz, tanışırız bir gün belki. Pedal crankbrothers mallet 2 pedal, aksesuar olarak canyondan suluk ve asssaver aldım. Almanyadan kendim getirdim:)

@Umut Tekin

Aynen umut kardeşim medium, deneme sürüşü yapamadım malum sebebten ötürü. bakalım boy uyacak mı :)

@Erdal YILMAZ

Teşekkür ederim hocam:)

@Fatih EZEN

Sağolasın:)

• Beğen
Tepkiler: Alpaslan.Savacı
ergon sele ile fabrika cikisli olmasi harika. hayirli olsun cok guzel bisiklet.

Güle güle kullanın :)
Geçmiş olsun :/

Hayırlı olsun.Kazalı olmus ama İnşallah bundan sonrası keyıflı olur. :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir bisiklet. Tek kazanız da o olsun inşallah. Kask ve ışıklandırma sistemlerini temin etmeyi unutmayın.

@Samet POLAT

Sağolun. aksesuarlar full tamam sıkıntı yok:)

@Ebubekir

Sağolasın ebubekir daha güzelleri inşallah senin olsun:)

@Onur Cavus

Teşekkür ederim:)

@gokaykr

Sağolun hocam:)

Hayırlı olsn.Bu tip bisikletlere yol lastiği taktığımızda yol performansı alınabiliyor mu ? Yoksa geometrisinden dolayı onun yerini tutmuyor mu?

Esenlikler.Öncelikle geçmiş olsun.Bisikletiniz çok güzel.Güzel günlerde mutlulukla ve sağlıkla pedallayın.Sağlıcakla.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız inş.

Hayırlı olsun.
Hayran olduğum ve alınabilir listesine eklediğim bir bisiklet bu.
Başlangıcı kazalı olmuş ama başka kaza yaşamazsınız inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun, benim hayal bisikletimi almışsınız, ama merak ettim, neden 8.0S değil de 8.0'ı tercih ettiniz? Renk mi?

Binmeye başlayınca tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim :)

Hocam öncelikle geçmiş olsun, daha sonrada hayırlı olsun.

@ArdaE

Aslında 8.0s in renkleri daha hoşuma gitmişti asker yeşili, ama zaten şehir bisikletim olduğundan ötürü daha bi cyclocross disiplininde bi bisikletim olsun istedim. 46/36 aynakol oranları, gelen lastikler hatta üstünde gelen sele bile 8.0da daha üstün. 8.0s daha bi yol bisikleti ya da sitede tanıttıkları gibi all season şehir bisikleti gibi bisiklete dönüşmüş. Galiba 8.0s de bagaj delikleri de mevcut. Bu modelde yok

Bunun renkleri de çok güzel ama be hocam. süremedikçe içimde büyüyor valla mahzun mahzun izliyorum.

@tolga akyol

Geometrisi pek de ala yerini tutar gibi geliyor bana, emin olmamakla birlikte 700x25 den daha ince bir lastik takamıyoruz galiba. Oradan bir performans kaybı yaşanabilir.

@YÜCEL AYEZİR

Çok teşekkür ederim:)

@Tahir Keskin

Sağolun temennileriniz için. Allah gönlünüze göre versin

@r.ezk

Teşekkür ederim:)

@kaslagit54

Teşekkür ederim, sağlık çok önemli yazdığınız gibi. Hiç farkında olmadığım kolaylıkla yaptığım bir çok şey engelleniyor bir kırık parmak yüzünden. Bende artık temennilerimde sağlığı atlamayacağım. Size de esenlikler efendim:)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Renkleri gerçekten mükemmel.

Geri