Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@hashus1099

Taksi'ye koltukları yatırsanız dahi sığmaz. Daha büyük bir araç gerekiyor, örnek olarak Fiat Fiorino gibi.

http://i1208.photobucket.com/albums/cc375/coreythorny/c7b7cddb17dc440ff2ed8683fc9fb068_zps5f2a51f4.jpg

Scudo
@Erdal YILMAZ peki aşağı yukarı boyutları nedir? Station vagon clio'nun koltukları yatırsak sığar mı bir bakmam gerekiyor.

Iyi günler konuyu kirletmeden bir şey sormak istiyorum. Ben de 1 2 gün içerisinde sipariş vererek aranıza katılmak istiyorum. Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm Yunanistandan buraya geçerken tax free yapılabiliyormuş kesinleştirdi. Oraya bir adrese yollayacağım fakat shipment adres olarak nereye yollamam en doğru ve en güvenli olur ? Bir de orada beklerse en fazla 1 gün bekler. Yardımlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: comfortablynumb
@berktx

yunanistan da tanıdığınız yok ise nereye yollatacaksınız ki?
benmi yanlış anladım yazdıklarınızı?

@Mehmet Vidinli @Glownshow şöyle bir sey düşündük bir otele kargolayacagiz ve gelip alıp orada kalacagimizi söyleyeceğiz. Daha mantıklı bişey gelmedi aklımıza, ben size akıl danışmak istedim ve hala geçerli

bende aynı işlemleri yapmanın peşindeyim.
tanıdık birisini arıyorum.

siz otelde değilseniz otel kabul etmez.
tanıdığınız yok ise zor görünüyor.

@berktx Dostum, Schengeni al, Selanikten, Kavaladan otobüsler var istanbula. Kalacağın otele haber ver kargom gelecek diye. Varmadan bir iki gün önce orada ol. Bekle al gel.

Edit: Karayoluyla Vergi iadesi nereden olur bilemiyorum onu araştırman gerek.

karayolu olunca 3 gun ülkede kalmak gerekiyor diye biliyorum.
aklınızın bir köşesinde kalsın.

@Groims biz bunu sınıra çok daha yakın olan (selanik biraz uzak) dedeağaçtan yapmayı düşündük. Oraya kargolatacagiz ve kargo varmadan önce rezervasyon yapıp oraya geleceğimizi ve kargomuzun oraya geleceğini belirtecegiz. 1 2 gün kalacağız rezarvasyon yaptik desek sorun olmaz diye düşünüyoruz

@Mehmet Vidinli Bey açıklamış, 3 gün konaklama gerekiyormuş. 3 gün önceden gitmen daha yararlı olacaktır.
@berktx Doğru Dedeağaçta olabilir, aklıma direk gelenleri söyledim :) Bu arada Varınca otele söylersin kargonun geleceğini, öncesinden söylemene gerek yok diye düşüyorum. Turistik amaçlı gitmiş alışveriş yapmış gibi olursun.

@Groims @Mehmet Vidinli anladım teşekkür ederim fakat şimdi benim bir sorunum daha var. 19 ve 25inde üniversite sınavım var. Şu an da istediğim bisikletin sadece "m" yani bana uygun olan modeli stokta. Onun dışında xs l xl gibi ebatları ağustosta hazır olacak. Ben 1 hafta beklersem acaba stoktaki bisiklet bitip, o gun sipariş verdiğimde ağustosa yönlendirir mi ? Hani şimdi versem oraya vardığında kargo, benim 2 sinavimin arasında olacağı için gidip 3 gün kalamayacagim. Sizce en dogru sipariş tarihi haftaya pazartesi salı falan midir? Işte burada da stoktaki gidecek bitecek diye çok korkuyorum çünkü yaz gelmişken bisikleti beklemek gerçekten istemiyorum.

@berktx

Bisikletin stokta olacağı tarihleri bir kenara bırakın, sizin bahsettiğiniz adreste bulunduğunuz süre zarfında, bisikletin verdiğiniz adrese gelip gelmeyeceğini bilebilir misiniz? Oldu da dhl teslimatı geciktirdi, bisikleti almadan geri mi döneceksiniz?

Bence riskli bir alış veriş yapmaya çalışıyorsunuz. Her şeyi hesaplamak gerekiyor diye düşünüyorum.

@Erdal YILMAZ fakat turkiyeye sipariş olursa bir bisiklet parası kadar kargo ve vergi ödemek zorunda kalıyorum. Almanya ya gidip almak da sıkıntılı iş, olmamış bisikletin sevdasinin kursağıma geri itilmesini hiç istemiyorum. Başka bir öneri yol varsa duymak isterim.

Ups kargo takipli diye biliyorum ve yunanistana geldiğinde oraya burdan gitmemiz 1 günümüzü bile almaz. Kargo gelmeden oraya gözüm kapalı gitmeyi düşünmüyorum. Zaten bişey getirmek için 72 saat kalınması gerekiyor. Bunu oradaki bir otele izah ederiz, kargo geldiğinde hemen gider 3 gün kalır ve bisikletle beraber geri döneriz diye düşünüyorum.

@berktx

Sizin durumunuzda başka bir seçenek zor görünüyor. Canyon ile görüşüp en azından alacağınız modelin tahmini sevkiyat tarihlerini öğrenin derim.

Geri