Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Groims ben diğer rengini daha çok beğenmiştim ama stoklarında yoktu. Çok geç teslim edeceklerdi, yazı yarılayacaktık. O nedenle bu rengi seçmek zorunda kaldım. Darısı inşallah bir sonraki Canyon'a. Bakalım :D

Strava kaydı burada, karşılıklı takipleşelim.

(link)

Haftasonu kuvvetle muhtemel Cumartesi günü sabah 05:00 çıkış Sahrayıcedid-Şile-Sahrayıcedid yapmak isteyen olur mu içimizden?

Araç yolu hesaplarsak Google 128 km. diyor.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@fblisaru Gri Mavi evet o da güzel. :) İnşallah bir sonraki Canyonunuz ondan olur.

İstanbul'da olsaydım katılırdım Şile'ye ama Ağustos'ta inşallah.

Strava'da Followladım.

• Beğen
Tepkiler: Celeste
Cleat sistemini fazla abartmışlar yahu.
Yok düşmeler falan. :D

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Yusuf Ziya Aktaş teşekkür ederim.
sizede hayırlı olsun. siz direk olarak buraya mı istediniz.

@fblisaru 2 gün antreman yaptım. İlk 1 saat çim üstündeydim. eh bir iki düşüşte doğa ananın şefkatli kollarına bıraktım kendimi :D

@Kerem Groims ben ilk binişte devam ettim. Bayağı bir çıkar tak yaptım. Unutmamak tek dileğim :)

@fblisaru Maşallah. Ben riski minimize etmek istedim. İlk Şehir bisikletine taktım onda çalıştım dediğim gibi sonrası zaten hızlı gelişti. Arada Cleat'e en az zamanda nasıl oturtulur onu çalışmak gerek.

@skywagon Teşekkürler. Çeşme Fondo'da beraber kullanırız inşallah :)

@Mehmet Vidinli Hocam ben Avusturya'da bi ablamın adresine istedim bisikleti. O abla otobüsle gelecek. Gelirken de getirecek işte. Taxfree evrakları gerektiğini facebook'ta Fabian arkadaşa söyledim. Tarzan ingilizcemden bişey anladıysa eklemiştir inşaallah:) vergi iadesi gelecek olmasına rağmen acık sarstı bütçeyi:)

@skywagon Abi haklısın gerçekten bu işin raconu düşmekten geçiyor ama kilitli pedal düşüşü çok komik oluyo yaa...:D ben Sultanahmet'te şöyle yavaş yavaş ellerimi ayaklarımı kıpırdatamadan düştüm mesela:koptum::koptum: hayır kask filan da olunca ilk başta insanlar profesyonel bu galiba edasıyla bakarken düşünce bi ıyyyyyyy deyip dönmedikleri kalıyo:islik::koptum:

Extra kadro kulağı almaktaki mantık nedir acaba?bilmediğimden soruyorum

arkadaşlar bi konuda sizden bilgilendirme rica edecem. açılan diğer bi yurtdışı alışverişinde duydum. alınan bisiklet 3000 dolar fakat %50 indirime girmiş bisiklet ve 1500 dolar olmuş. gönderen firma faturada 3000 dolar gösterip 1500 doları iskonto olarak göstermiş. bu ürün gümrükte ıskontoya bakılmaksızın 3000 dolar üzerinden gümrüğe takılmış ve vergi ve diğer işlemler 3000 dolar üzerinden hesaplanmış. benim sorum şu: diyelim canyon ultimate cf 9.0 indirime girse ya da factory outlet de 2069 dan 1569 dolara düşmüş bir bisiklet olsa canyon faturada 2069 ve iskonto şeklinde mi belirtir? yani bisiklet indirime girse dahi orijinal fiyatı 1500 Euro üstü bisiklet alamıyor muyuz ekstra gümrük masrafları çıkmadan? daha öncesinde indirime girmiş ya da factory outlet den bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlar nasıl bir gümrük vergisiyle karşılaştılar? aydınlatırsanız sevinirim.

@sener35 Ben de bisikletimi indirimde almıştım. Faturada indirim tutarı görünüyor. Ama iletişime geçerek sadece ödenen tutarı yazmalarını isteyebilirsiniz.

@dramorey
emin misiniz bu konuda? bana göre yapmayabilirler gibi geliyor böyle bişeyi? siz hangi bisikleti ne kadar indirmle almıştınız?

@dramorey aldığınız modelde sıkıntı olmaz zaten. çünkü orijinal fiyatı 1500 Euro altı olduğu için. orijinal fiyatı 1500 Euro üstü olup da indirimle 1500 altına düşüp indirimli alan arkadaşlardan cevap-yardım bekliyorum.

@sener35 Zaten faturaya indirimi yazdıklarını belirttim. Arkadaşların başka hangi konuda yardımcı olacakalarını anlayamadım. İletişime geçerek sorarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Geri