Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@isamorgil Ne kadar uğraşırsanız bisikletle bağınız o kadar güçlü olur. Bkz: IKEA effect
Ayrıca kadroset aerobar'la geliyor. ayrı alınca 400 euro.

Scudo
@rodya bisiklete olan bağım yeterince yüksek belki her parçası elimden geçse daha da kıymetli olur ama herkesin de kendine göre şartları var. Ben senenin 9 aynı denizlerde geçiren biriyim. Bendeki öyle bir bağ ki her iznimde bisiklete baştan başlayıp en başından toto , kas ağrılarına düşük kondisyon sıkıntılarına katlanabiliyorum mesela. Ama işte izinde iken zaman dar Her şey hemen olmalı :)

@isamorgil Anladım. O zaman Almanya'dan gelen bir tanıdığınız getirebilir. Hem de KDV'yi ödemezsiniz :)

@rodya Öyle bir tanıdığım yok. Olsa zaten 7.0 ı değil de 8.0 ı getirmiştim şimdiye kadar :) bir ara ben gidip de alayım dedim ama iş için iki pasaport bitirmiş biri olarak baya baya zulüm geliyor yurt dışına çıkmak.

@isamorgil CANYON kullanmiyorum ama CANYON 'da favorim esasinda asp.grey rengi ancak bu renk de gercekten cok guzelmis :) Umarim en yakin zamanda alip , binersiniz.

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@a.valverde çok teşekkür ederim. Gerçekten renk çok hoş trek emonda sl6 da kullanılan kırmızının aynısı. Ondan disk fren olmadığı için uzak duruyordum. Bununla da aramızda baya bir km var :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Aslında foruma hep bakıyordum ama yazmak bugüne nasipmiş.
Almanya'da yaşıyorum, yakın zamanda Canyon Inflite CF SL 8.0 sipariş ettim. Henüz gelmedi ancak sormak istediğim birkaç konu var...

Bisikleti hafta içi işe gidip gelirken kullanacağım. Haftasonları veya tatil zamanlarında da çok uzun olmayan turlar yapmayı planlıyorum. Profesyonel değilim ama hep bisiklet kullandım ve 70-80km mesafeleri sürmüşlüğüm çok var. Bisikleti günlük de kullanacağım için platform ve click beraber olan bir pedal almayı düşündüm. Önerebileceğiniz çok masraflı olmayan bir pedal var mı? Henüz bir ayakkabım da yok ama önümüzdeki zamanlarda Shimano orta karar bir ayakkabı almayı da planlıyorum. Biraz bakındım, çok seçenek var bu sebeple size sorayım dedim.

Almanya'dan selamlar.
Kenan.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Endurace cf 7.0 modelinin yeni renkleri beklediğim gibi değil maalesef. Üst modellerde kullandıkları koyu yeşil, kahverengi ya da mavi gibi pastel renkler yine yok. Ayrıca grup set dişli oranları da değişmiş. Eski modelde 50-34 olan aynakol 52-36, 11-32 olan ruble de 11-34 olmuş. Bu da haliyle bisiklet ekstra ağırlık getirmiş. Eski model 7,7 kg (M kadro) iken yeni model 8,6 kg olmuş. Bu arada yine 105 setli (50-34, 11-32) alüminyum 7.0 modelinin ağırlığı ise 8,2 kg. Neden böyle yapmışlar bilmiyorum ama bana göre çok gereksiz olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@soner83 ağırlığını yanlış yazmışlar. cf 8.0 7,5 kg ise o 8,6 kg olamaz

Selamlar canyon bisikletlerin turkiyede servis garanti durumu var mi. sahibindende bir ilanda 2015 ultimate cf sl var ultegra 8.5k fiyat nasil .tesekkurler

@aydin5228
Garantisi uluslararası, türkiyede ise servisi yok malesef

@aydin5228
Neden hocam ? Canyon sattığı malın arkasında duran bir firma merak etmeyin bir sorun çıksa bile çözerler

@aydin5228

2015 model bisikletin garanti süresi zaten dolmuştur.

Kullanılmış karbon kadro alırken endişelenmeniz gereken konu; garanti kapsamına girecek bir üretim hatası olduğunda servisin ulaşılabilir olup olmayacağı değil, garanti kapsamına girmeyecek (çarpma, kaza vs. veya kadronun sahte olması) durumların olup olmaması.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@aydin5228 Bisikletlerin 6 yıl garantisi mevcut. Türkiye'de kadrosunda sıkıntı yaşayıp ücretsiz veya indirimli değişim alan bir çok kişi oldu. Müşteri hizmetleri, hızlı ve etkili çalışan bir firma. Birinci elden satışı tercih ettikleri için bu hizmeti çok iyi vermek zorundalar zaten. Bu açıdan bir riskten bahsetmek pek doğru olmaz.

@Bahadır S.
Canyon markası ile ilgili güzel şeyler duyuyorum.

Elimde No25 kadro kulağı mevcut. İlgilenenler mesaj atabilir

Geri