Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Ufuk Demirtürk bir canyon bekleyeni daha görmüş oldum şimdi. eminim forumdan habersiz bir kaç kişi daha vardır.
@Muaz Ş. bisiklette yeniyim demişsiniz. ilk bisikletiniz falan mı olcak? ben ilk bisikletimi geçen sene almıştım o yüzden sordum. canyondan verdiğim sipariş ise kullanacağım 4. bisiklet olacak bu arada.

Scudo
@Muaz Ş.

Malumunuz Canyon ile yolları ayırdık. Forumdan @Eibec ile alternatif araştırması yaparken şuraya denk geldik:

(link)

Türkiye'de bayi mevcut olduğu için gönderim yapamıyorlar ancak bu gidip almaya engel değil.

Üstelik bu fiyat İngiltere için KDV'de içerdiğinden tıpkı Canyon'da olduğu gibi vergi iadesi imkanı da mevcut.

Dediğiniz gibi gidip alma imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim. Vize ile uğraşacak zamanım olsa ben de gidip alırdım.

@Sadettin Z. Evans ta specialized modelleri de var.
Ultegra setli tarmac comp 2015 modeli, ultimate cf sl 9.0 ' dan daha ucuza denk geliyordu.
Beklemek istemeyen arkadaslar degerlendirebilir.

@mustafa ç aslına bakarsanız 2014 mart'ta aldım ilk bisikletimi, yani gene 2 yıla yaklaştı. sürüş açısından o kadar yeni değilim ama satın alma konusunda bilgili değilim hiç.

@Sadettin Z. siteyi inceleyeceğim. site içinde kendim girince road bikes kısmında cannondale-specialized çıkmıyor. sanırım türkiyeden giridğimi aldıladığı için. şu anda işim var ama daha sonra bakacağım. teşekkürler..

Benim kayinco amerikada simdi. 1-2 haftaya buraya gelme ihtimali varmis. Geliyorsa ben bir tane carbon synapse alacagim insallah. Vergi olayini incelemem lazim. Forumda vardi sanirim bu sekilde kendi bisiklet alan. Aksam evde bakayim

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@Eibec

Yolcu beraberinde 1 adet bisiklet getirme hakkı var. Buraya getirdiği zaman, hava limanı gümrüğüne herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz.

Bu arada, aşağıdaki siteden bisiklet satın alabilirsiniz.
(link)

@Ulaş Çavuşoğlu

Canyon konusunu daha fazla dağıtmaya gerek yok. Synapse 2016 konusundaki soruları bayisi Delta Bisiklet'e sormak daha doğru.

tam 2 saat vaktimi aldı baştan okumak .beni bir sene oncesine gotürdünüz. hep forumda gorüyordum . meğersem burası canyon mağdurlar kara ambar forum şubesiymiş. yorumları okurken bisikletini satan arkadaşlara üzüldüm . bisikleti olmayıp ankarada olan arkadaşlar varsa mtb var bende onla vakitlerini oldürebilirler. Allah sabır versin.

Pedal Dostları Merhaba;

Artık pek çoğunuzun bildiği üzere benim de bir Canyon'um var. Buradaki yazılanlara bakarak kendimi biraz da şanslı gördüğümü belirtmek isterim. Özetle 6 Aralık 2015 tarihinde verdiğim sipariş, Ultimate CF 7.0 SL , 12 Aralık 2015 tarihinde Stuttgart'ta arkadaşıma ulaştı. Ben de 18 Aralık 2015 tarihinde Stuttgart'a gittim ve bisikletimi kutusunda dahi olsa gördüm. Hemen bir otel odası bulup bisikleti biraz daha sarmaladım ve TAX Free için evrakları kontrol ettim. Bisiklet kutusunun üzerine kendimce birşeyler de yazmayı ihmal etmedim.
https://i.hizliresim.com/j1EJy9.jpg
https://i.hizliresim.com/7XOmDP.jpg

Zaten bugün gerek Almanya'da ve gerekse Türkiye'de gören herkes yazıları okumaya çalıştı.

Daha sonra atladık arkadaşımla arabaya ve Stuttgart Havalimanı'na gittik.
https://i.hizliresim.com/4qdmQ0.jpg
Havalimanına girince ilk işim Gümrük Ofisi'ne uğramak oldu. Bisiklet faturası( Invoice ) ve Tax Free evraklarını oradaki görevliye damgalattırdım. Hatta görevlilerden birisinin de CANYON MTB'si varmış, adam diğer adama kutuyu bile açtırmadı. Gümrük Ofisine giderken elektronik biletinizi yanınıza almanız gerekiyor. O yüzden onun çıktısını mutlaka almanızı tavsiye ederim. Daha sonra ilgili evrakları Canyon ve BikeDiscount'a postaladım.

Herşey bitince atladık uçağa ve geldik memleketimize. Böyle bir kutu ile yanaşında Gümrük Memurlarımız hemen yanaştı, adam el tutamaklarından içeri bakmaya çalıştı. Ben de "lütfen içini açın bakın" dememe rağmen adam tutamaklardan birini yırttı. Bisiklet olduğuna oybirliği ile kanaat getirdikten sonra IZBAN ile Bayraklı'ya gittim.
https://i.hizliresim.com/p87vYq.jpg
VeloKSK grubundan Hazar dostum sağolsun, arabası ile beni evime getirdi.

Son durum, bisikletim kutusunun içinde ve üzerinde koruması ile kurulmayı bekliyor.
https://i.hizliresim.com/P6RvBQ.jpg
Böylece Canyon'un millileştirme süreci tamamladı. Bu arada bugün bir amca metroda, "oğlum bunun içinde ne var, CAMYON yazıyor üzerinde" dediğinde, çok güldüm.

Bisikleti alım süreci ile ilgili sorularınız olursa seve seve yanıtlamak isterim.

@skywagon cok hayirli olsunn super olmusss darisi bizim basimizaa bak ayni bisikleti ben siparis ettim ayin 8 inde ve hala bir icraat yok ve suanda sistemde 7-12 mart gorunuyor ben siparisi verdigimde on stok diyodu yani kisacasi benim is yine yalan oldu sonuc olarak bu is gercekten talih kusuna dondu :( sanada cooook hayirli olsun iyi pedallamalar.. Adiniza cok sevindim

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@skywagon sadece hayırlı olsun değil aynı zamanda tebrikler :harika:
benim endurace in teslim tarihi mart gözüküyor. o zaman için işlerimdeki yoğunluğun azalacağını değerlendiriyorum. ben de ufaktan gidip alma planları yapıyordum. resmen el kitabı şeklinde bir yolculuk yazısı yazmışsınız.
ayrıca kutu açım videosu, bol bol bisiklet fotoğrafı ve sürüş videosu bekliyorum. iyi günlerde pedallayın.

• Beğen
Tepkiler: skywagon
Geri