Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Dogannn Gelemesem bile online filan , her türlü katılırım ben o tura.

Scudo
İstanbul ekibi ne zaman hazır oluyor arkadaşlar? Müsait olduğunuz bir pazar günü, Anadolu veya Avrupa yakasında buluşup turlayalım artık.

@Erdal YILMAZ istanbul olarak sadece benim ve @itsaboutyou ki geldi daha gelmeyenler var şubat sonu mart başı gibi onlarınkide gelir. onları beklemelimiyiz acaba? :D

@Erdal YILMAZ
Arkadasim ve ben de siparis durumundaki Canyon cular olarak tura katilmak isteriz.

Istanbul'daki S kadro ultimate cf ci arkadaslarla da tanismak isterim. Kadro boyu soru isareti kafamda hala yanip sonuyor.

@Dogannn

Vallahi bilemedim şimdi. :D Beklemezsek ayıp olabilir, onlardan izin alıp bir kaçamak yapabiliriz aslında. :islik:

@Dogannn Yolum çok düşüyor amma bir havadan görüp geri İzmir'e dönüyorum. :(

@Erdal YILMAZ Erdal bey haklı bence, gelen binsin, yazıktır günahtır, evlerde bekletmeyin Canyon'ları.

Gencler ben siparisi verdim artik benide dahil edin :-D muhabbete istanbul grubu olarak olmadi kalmali izmir turu yapariz geze geze gideriz hehehehe :-D yada biz cok kisiyiz sen atla gel :-D

@Erdal YILMAZ başta olmak üzere istanbuldaki canyon sahipleri; benim bisiklet de martta gelmiş olur, ben de tur ve organizasyonlarında yerimi alabileceğimi belirtmek isterim.

@ElcaSeJawS Ne yazık ki şu an her hangi bir parçada değişiklik yapmıyorlar. Ileride tekrar yapıp yapmayacaklarını bilmiyorlarmış (Fabian'ın ve diğer chatteki adını bilmediğim kızın yanıtları.)

@K.Bahadır Usta chat yerınden ulasamadım kı degısmesın parasıyla alım yeterkı ısım gorulsun ama sıtesın de bulamadım satısı yokmu acaba o parcanın bıraz daha bakım.

Arkadaşlar @ElcaSeJawS için sordum. Şu an için ellerinde parça olmadığından değişim veya fazladan gidon boğazı veremiyorlar. Bilginize..

İki keremi bike guard parasi aliyolar anlamadım orayi. Kargo olcak diye heralde bir kere daha aldilar para farkli kutulama yapıcaklar ?

(link)

@ElcaSeJawS o shipment parası öle yazdığına bakma :D sitede 200 dolar görünür ama gerçek fiyatı malesef 216 dolar :D

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Dogannn Daha bakalım neler cıkıcak canlı chatten konustum bende parca degısmıyolar :D Yandık ki ne yandık belki kurtarir bizi bakalim.Sag salim gelsin de bisiklet bisiler yapıcam artık.

Geri