şu fabrikaya gidip bisikleti alamama olayı çok saçmaymış gerçekten. planlarımı tamamen alt üst etti. nasıl yapılabilir diye düşünüyorum da, teslim tarihleri arasında selanik'te olsam, oraya yollatsam ne kadar mantıklı olur?
çok soru sordum farkındayım. son bir sorum var, 4 suluk, 5 de matara alıyorum bisikletle beraber. ticari miktar muhabbeti yüzünden başım ağrır mı? bisikletle beraber 1500 avro'yu geçmiyor.
Hayır herhangi bir sorun olmaz. Aldığınız ürünler bisiklet kutusunun içerisinde ayrıca paketlenmiş olarak size ulaşacaktır. Yalnız yerinizde olsam matara seçimimi Camelback marka mataralardan yana yapardım. Şimdiden hayırlı olsun.
@Erdal YILMAZ teşekkürler, özellikle sizin bayağı yardımınız oldu. ultimate cf sl 7.0 sipariş ediyorum tavsiyeniz üzerine. suluk olarak bahsettiğiniz tarzı pek beğenmiyorum bu arada. sırtımda yük olması pek hoşuma gitmiyor.
çok soru oldu farkındayım. şunu çözsem muhtemelen uzunca bir süre soru sormam.
kredi kartıyla ödeme ekranında "There is a technical fault. Please try again later." şeklinde bir uyarı veriyor. kredi kartından mı kaynaklanıyor diye düşündüm, ama daha önce yurtdışından çokça alışveriş yapmıştım. yine de bankayı aradım, yurtdışına kartın açık olduğunu, sorunun siteden olabileceğini söylediler. limit de yeterli fazlasıyla.
burada daha önce benzer bir şey yaşayan vardır belki.
live chat hep meşgul zaten, mail attım bakalım ne zaman dönecekler.