Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Canyon un urban commute veya fitness modellerini alan hic gormedim. Acikcasi cok guzeller ama alan olmamasi beni fikrimden caydiriyor.

• Beğen
Tepkiler: berktx
Scudo
Beyler ben internette aradım lakin canyon türkiye distrübitörü bulamadım siz nerden aldınız

şu fabrikaya gidip bisikleti alamama olayı çok saçmaymış gerçekten. planlarımı tamamen alt üst etti. nasıl yapılabilir diye düşünüyorum da, teslim tarihleri arasında selanik'te olsam, oraya yollatsam ne kadar mantıklı olur?

@hashus1099 Teslim tarihleri pek tutmuyor. Benim siparişim için teslim zamanı 9-16 temmuz görünüyordu. 23 Mayısta kargoya verildi :)

çok güzel de çoook pahalı değil mi ya

@ugurbahadir
ben bu yaz almayı planlıyorum hocam.
çok güzel görünüyorlar.
gidip kendim alacağım.

İndirimler avrupa teslim geçerli sanırım. Ülkeyi AB ülkerinden biri yapınca indirimler gözüküyor.

çok soru sordum farkındayım. son bir sorum var, 4 suluk, 5 de matara alıyorum bisikletle beraber. ticari miktar muhabbeti yüzünden başım ağrır mı? bisikletle beraber 1500 avro'yu geçmiyor.

@hashus1099

Hayır herhangi bir sorun olmaz. Aldığınız ürünler bisiklet kutusunun içerisinde ayrıca paketlenmiş olarak size ulaşacaktır. Yalnız yerinizde olsam matara seçimimi Camelback marka mataralardan yana yapardım. Şimdiden hayırlı olsun.

@Erdal YILMAZ teşekkürler, özellikle sizin bayağı yardımınız oldu. ultimate cf sl 7.0 sipariş ediyorum tavsiyeniz üzerine. suluk olarak bahsettiğiniz tarzı pek beğenmiyorum bu arada. sırtımda yük olması pek hoşuma gitmiyor.

@Erdal YILMAZ aklıma gelmişken sorayım, aktarıcı askısı almamı önerir misiniz?
"camel"ı duyunca çantada taşınan suluğa gitti aklım, cehalet işte. canyon satmıyor galiba bunlardan, kargo hazır geliyorken oradan 3-5 parça getirteyim, diğer siparişlerde alırım artık.

çok soru oldu farkındayım. :D şunu çözsem muhtemelen uzunca bir süre soru sormam.
kredi kartıyla ödeme ekranında "There is a technical fault. Please try again later." şeklinde bir uyarı veriyor. kredi kartından mı kaynaklanıyor diye düşündüm, ama daha önce yurtdışından çokça alışveriş yapmıştım. yine de bankayı aradım, yurtdışına kartın açık olduğunu, sorunun siteden olabileceğini söylediler. limit de yeterli fazlasıyla.
burada daha önce benzer bir şey yaşayan vardır belki.
live chat hep meşgul zaten, mail attım bakalım ne zaman dönecekler.

@hashus1099

Benzer bir durumu yaşamıştım, farklı bir kaç banka kartı ile denememe rağmen, çözümü paypal üzerinden ödeme yaparak bulmuştum.

Geri