kafamı kurcalayan maddiyat dışında başka konular da var.
7 8 ay önce trek fx 7.2 çaldırdım. bisiklet çalındıktan sonra yaşadığım travma hem maddi hem manevi oldu. apar topar mosso 730 tiagra aldım. aslında o zaman da aklımda canyon almak vardı ama çalınmak bisikletin fitratında var. o yüzden bisiklete fazla para vermemek yönünde kendimi telkin ettim ve bu bisikleti almıştım.
bisikleti işe gidip gelmek maksadıyla da kullanacağım. en büyük sıkıntım iş yerindeki meraklı tipler. karbonun sağlamlığı konusunda yeni bir tartışma yaratması için söylemiyorum ama sanki karbon bir model alsam bir şekilde kadroda bir sıkıntı olacakmış gibi bir hissiyatım var.
alüminyum kadro bir bisiklet alarak port bagaj monte etme ufak çaplı turlar yapma gibi fikirlerim var. her ne kadar bagaj monte delikleri olmasa da ali baba gibi sitelerde her tip alu kadroya
monte edilebilen port bagajlar var.
@zekixx yukarıda da yazmıştım yarışa katılmak ve düşük donanımı yükseltmek gibi hırslarım yok. aldığım bisikletin üzerindeki donanım eskiyene kadar kullanırım.
@sinobjk kesinlikle katılıyorum. ben de düşük donanımlı karbon kadroyu yüksek donanımlı alüminyum kadroya tercih ederim. ama dediğim gibi duygusal nedenler söz konusu.
karbon kadro bisiklet almam konusunda üzerimde yarattığınız tatlı baskı için de herkese teşekkürler