Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Yakın zamanda forumda Canyon patlaması olacak gibi duruyor. Forumda gözler şenlenecek desenize...

@itsaboutyou bana 31ekim günü mail gelmişti 2 hafta içinde gelecek diye ondan sonra 4 ekim de CEO yazdı, ben gelen maili baz alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
konuyu takipteyim. 1 ay kadar sonra ben de sipariş vereceğim endurace cf 7.0, sizleri okudukça tedirginliğim artıyor. :)

@Engin er. hiç tedirgin olmayın, beklemek dışında ve dövizin değişken olmasının dışında(kargolanmaya yakın bir zamanda o günün kuruna göre parayı çekiyorlar) sipariş sürecinde bir sıkıntı çıkmıyor, heyecan yapıp psikolojik sıkıntılar işin tadı tuzu...:) Ben de cf 7 sipariş geçtim bu bekleme süresi zamanında şuan aksesuarları topluyorum onlarında araştırılması toplanması vakit sonuçta öyle geçiştiriyoruz bu zamanı...

Bence ha şimdi ha 1 ay sonra bir farkı yok niyetiniz varsa şuan almanız daha iyi

• Beğen
Tepkiler: bua
@Dogannn hocam orjinal forma zaten mor gibi (link)

@alpyese ben senden önce verdim siparişi bende hala tık yok nasıl oluyor bu iş anlamadım :( Benim sipariş yalan oldu herhalde

an itibariyle siparişimi iptal ettim. chatten cevap almayı bekliyordum kaç gündür

chatten bekleyen müşterilere ekstra indirim olup olmayacağını sordum. şöyle bir cevap aldım.
At the moment we edited at the moment every order manually. Your bike is in picked and will be quickly possible ship.
you get your Bikeguard for free.

@mustafa ç yakında gönderiyolarmış büyük ihtimal , 14 dolar da indirim yapmışlar , siz neden iptal etmiştiniz.

@mustafa ç nasıl yani vazmı geçtin yüzdük yüzdük kuyruğuna gelmiştik. artık ne koparabilirsek onu koparmalıyız bence bunu fırsata çevirmeliyiz adamlardan isteyebildiğimiz herşeyi istemeliyiz. ha 1 ay önce ha 1 ay sonra zaten kış dönemi acelemiz olmamalı..

• Beğen
Tepkiler: bua
o kadar baskı yaptınız karbon almam için 1 2 ay daha bekleyip karbon alcam o yüzden iptal ettim. ama hakikaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik benim bisiklet kargolamaya hazırmış sözde. arkadaşlar bastırın ne koparırsanız kardır. 14 dolar bile olsa.

@mustafa ç oooo carbonlu bir arkadas daha oluyorr..... :) dogru kararrr sonunda kalbinin sesini dinledinn bazen mantik pek ise yaramiyo ozellikle bu konuda. Hadi hayirli olsun simdiden.. ;)

• Beğen
Tepkiler: bua ve mustafa ç
Bugün konfirmasyon maili gelecekmiş kesin , konuşmayı da screen shot aldım beklemedeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@itsaboutyou bende gabriel le konuştum yönetimimz önümüzdeki haftaya kadar süre verdi onumuzdeki hafta size yeni bir bilgi vericeeez didi. bende hediyelerden bahset dedim bu rezilliğin bi bedeli olmalı dedim. evet dedi kesinlikle bi ödül olcak dedi bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou ve bua
@leCandas senin durum ilginç evet tarih sırasına göre üretim - dağıtım gitmediği kesin

@Dogannn inş kemik atma durumu olmuyordur :)

Geri