Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Dogannn canyon alamayınca bari başka uğraş buluruz niyetimi var hayırdır :)

değerimizi bilsinler ta nerelerden hergün hâl hatır soruyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@alpyese yanii bilemicemm :) muhabet gayet iyii hahahahh @bua da dedigi gibi okadar her gun hal atir soruyoz otomatikmen artik taniyolar birbirimizi daha iyi tanima firsati buluyoruzz hahahaha :)

• Beğen
Tepkiler: bua
dün iptal etmelerini istediğim sipariş için bugün bir mail daha geldi :) fiyatlar euro üzerinden. ama buna çok takılmamak lazım. bu sistem geçişinde canyon tamamiyle çuvallamış durumda zaten. hayır fiyatları bu kadar uygun olmasa hem de bisikletler bu kadar güzel olmasa :ssrtcbya: tamamen almaktan vazgeçeceğim ama :koptum:

• Beğen
@mustafa ç bende bukadar beklemiyodum bole sorumsuzca yonetilen bi sistem gormedim bundan bikac ay oncesine kadar gidip almayi dusunuyodum bikac mailesme yasadim ve anladimki benim orada olacagim zaman diliminde bunlarin bisikleti tamamlayamayacagina karar verdim ve sadece oraya gittigimle kalicaktim bende siparis vermeyi dogru buldum en azindan takip edebilecektim ama simdi goruyorumki hala rezalet bi durumdalar bizim mahalle bakkallari bile bunlarin yaptigi sacmaligi yapmiyor.. Ayrica bide yalan soyluyolar yok yarin yok bugun yok onumuzdeki hafta.. Iyice guvenilirliklerinden uzaklasiyolar.. Bende daha ii bi bisikleti bu fiyata alabilecegimi bilsem hic dusunmem ama yok malesef...

Üşenmedim, bütün mesajları okudum.
Çıkardığım sonuç: Canyon'u bir Türk girişimci ele geçirmiş. :D:koptum:

Arkadaşlar, tamam çok profesyonelce bir geçiş süreci yapmadılar, yıl 2015geç kalınmış bir sistem değişikliği ama canyon hem üretim hem satış yapmaya çalışan bir firma ve ikisi ayrı uzmanlık alanları...

Bu zamana kadar satış tarafını çok iyi başaramamış olabilirler büyük bir organizasyon gerektiren bişi malum tüm dünyaya tek yerden satış yapıyorlar, her işi kendileri yapıyor.

Kaldı ki sipariş verirken gösterilen tahmini tarih 30Kasım-4 Aralık, bu zamana kadar kendimde süreç ile ilgili birşeyleri şikayet hakkı bulmuyorum.:) Tarih oynaması yapılan siparişlere büyük ayıp orası kesin, kur değişikliği bile öyleydi ama bence ileri ki zamanlarda daha profesyonel olacaklardır.

• Beğen
olsun her şey güzel olacak, o Canyon yazılı koli kapınıza gelince Lethe'den çıkmışa döneceksinizdir eminim :)

@Dogannn aynen göz göre göre yalan söylemeseler bari , bu sabah kesin mail gelecek dediler , yine gelen giden yok ki bana 26 -30 ekim geliyodu hesapta bisiklet , daha tarih gelemedi :)

@itsaboutyou ya iste onu diyorum sanki cocuk kandiriyolar.. Yada gercekten bu destek ekibi hicbirsey bilmiyor ve herseye he diyip geciyolar. Benim sinirime dokunan bu bana desinki kardesim sana comfirmation 5 ay sonra gelicek bende eyvalh diicem ama bu ne cocuk kandirir gibi...

@bua o koli buraya gelecek! :hhhhhh: hele ki bedava yapmaktan bahsetti chatten kirsten resmen mutlu son.

• Beğen
oy oy yiriz :hhhhhh: o koliler buraya gelecek -açılım fotoğrafları ve videoları- :D
vallahi ne olursa olsun dışarıdan açlıkla bakan biri olarak 'neylerlerse güzel eylerler' diyesim geliyor; o fiyata o komponentler, o zarif ve sade tasarım...

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Sabah mail gelmiş , 7-10 gün içinde gelecekmiş mail , ceo bile yalancı çıktı :)

@itsaboutyou evet o süre içinde shipping date ler belli olacakmış hadi bakalım... :)

bana daha öyle bir mail gelmedi... yaa cok acaip neden böyle durumlarda toplu mail atmıyolar burdan anladığım daha bizim siparişlere gelebilmiş değiller gerçekten çok boktan bi zamanda sipariş vermişiz acaba şuanda yeni bir sipariş versen ne olur?

aşağıdaki ayakkabı hakında ne düşünüyorsunuz?

(link)

Geri