Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Merhaba canyon bisikletlerinin garanti koşulları nedir aldıkdan sonra burada problem yaşayan varmı ?

Scudo
@leCandas malesef yürümek imkaansız özelliklede parlak fayansta ve mermerde :( chat e bende girmeyi denedim ama başarısız olduldum kendilerini kapattılar heralde bunlar..

@itsaboutyou hadiii, hayırlısıyla dünyaya gelsinler :) evet senin bir can erkenci

@ahmet özgün 6yıl kadro garantisi vardır nadirde olsa problem yaşayan oldu Almanya ya geri gönderildi değişim için, canyon konuları içinde muhabbeti var

arkadaşlar, sona doğru yaklaşıyorum artık ben. şartlar olgunlaşmaya başladı. endurace cf 7.0 sipariş etmeyi düşünüyorum. M beden siparişlerin tarihini stealth için 4-9 ocak grey için 14-19 mart tarihini vermişler. çok da geç kalmadan stealth bir sipariş geçmeyi düşünüyorum. eşim yurtdışına gidecek ocak sonu gibi, dönüşte getirecek bisikleti. şimdi sorum şu; şimdi sipariş versem paramın tamamını mı alacaklar, zira kartımda o kadar limitim yok şimdi. yaklaşık 15-20 gün sonra olacak. anladığım kadarıyla bisikleti göndermeden hemen önce çekiyorlar parayı. eğer öyleyse beklemeden sipariş vereyim istiyorum yoksa günleri uzaklara atıyorlar. değilse şimdiden siparişi vermeyi düşünüyorum. tecrübelerinizi kısaca aktarabilirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

@Engin er. Kargolamaya yakın tüm parayı çekiyorlar şuan( sipariş vermemden 45 gün sonra) bende provizyon durumunda para çekilmedi ama kart limitinin bisiklet kadarı bloke, provizyon talebi süresi üretime bağlı değişkenlik gösterebiliyor ama siparişi geçebilirsin şimdi

@alpyese parayı hazır edip öyle vermem gerekiyor yani siparişi. teşekkürler. :)

@Engin er. eğer eşiniz alacaksa mutlaka firma ile iletişime geçip o tarihe bisikletin hazır olacağından emin olman gerek yoksa eli boş dönebilir. bende kendim gidip alacaktım haftalarca mailleştim anacak bir sonuca varamadım o yuzden sipariş ettim.. bilgine

@Engin er. Oradan alınacağını atlamışım onunla ilgili prosedür farklı işleyecektir sanırım üretimin hazır durumu ve orada olma zamanı dışında parayı oraya nakit ödeme gibi bir durum var mı bilmiyorum

@alpyese
kendileri ile görüştüğümde ödemeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz dedi. kargo adresi münih, fatura adresi türkiye olarak yapılacak işlemler. dönüşte de vergi iadesi alabilirsek güzel olacak. almanyaya sipariş verildiği için euro üzerinden kdv dahil fatura kesilecek 1399 euro olması lazım. ödeme süreci sizinkinden farklı olmayacak. almanya için en güzel tarafı şu tabi, eğer kapıda ödeme sistemi seçilirse almanya için kargo ücreti almıyorlar daha doğrusu 2 euro gibi bi tutar alıyorlar.

@alpyese koblenz'den teslim alırken kredi kartı ya da nakit olarak ödeme opsiyonu var , bugün konuştum o konuyu

@alpyese oradan alırsanız once üretim tarihi ve teslim tarihini belirlemeniz gerekiyor. ben koonuştuğumda showroom da kapalı kutu şeklinde 15-20 adet bisiklet tutuyoruz gelip o bisikletlerden direk alıp gidebilirsiniz ama şansınıza ne bulursan :D

• Beğen
Tepkiler: bua
arkadaşlar canyona ulaşabilen varmı 3 günden beri ulaşamıyorum??

@Dogannn 2 saat önce yazdım az önce geri döndü (facebook)

@Dogannn Türk firma olsa sonumuzun pcdepo.com mağdurları gibi olmasını beklerdim.... Bunlar bir Almana yakışmayacak hareketler...

• Beğen
Tepkiler: bua
@leCandas daha 1 saat once kredi kartımda tekrardan provizyon çektiler ama ne mail yolladılar ne bişey. banka haber verdi diye haberim oldu ne olcak bilmiyorum halaaa.. 5354 tl :eek:ops:

@alpyese fece i kullanmıyorum ben ya :(

@Dogannn önceki yolladıkları mailde yazıyordu
''Please note that when you receive a payment notification this is also verification that your order is ready and standing by to ship to you.''

bana da mail gelmedi... artık mail diye diretmiyorum bu yazıdan sonra :) sadece gönderim tarihi ne zaman belli olur dedim, bu hafta cevabı aldım.
Sakin olmalıyım evet bencede :)

@alpyese sendendemi provizyon çektiler haber vermeden? yoksa komple çektilermi parayı?

Geri