Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@itsaboutyou senin adına çok sevindim ilk fotolar senden gelicek ozamn :) benim iş için nekadar aptal iş yapıyolar bunlar anlamadım bana nasıl haziran derler hala aklım ermiyo ne fark var senin bisikletin kadrosuyla benimki arasında ki sen 2. siparişini daha yeni verdin bu nasıl olabilir nekadar aptall bunlar :( sinirlerim bozuldu :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Scudo
@Dogannn gerçekten çok saçma , ben ilk siparişimi 22 eylül'de vermiştim ve herşey belirsizdi 2-3 gün önceye kadar, bunu (ultimate) daha 28 kasım'da verdim ve 6 gün sonra kargoya verdik diyorlar onun için emin olamıyorum , mail de gelmedi daha

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@itsaboutyou OOO harbiden parite artmış süper :D ama bisiklet geleceği zaman çok onemli :( umarım gerçekten kargoya vermişlerdir bisikletini. artık bi icraat görmek istiyorum :( sen gerçi ultimate almıştın dimi. endurace lere çok talep varmış o yuzden olabilir.

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@alpyese aslında geometride çok fark yok bence , gelince hepsi incleriz dediğin gibi

siteye indirim gelmiş

@chnkrmz ahh ahh abi kimine senin haber hayırlı bana hayırsız valla keşke olsa bi 2-3 bin dolerim :)

Indirim olsada bisikleti simdi alsan 2017 de gelir. :( bizim dolarlar varda ne oluyo alamiyoz iste virmirlerr virmirler...

• Beğen
Tepkiler: bono
Bisiklet fiyatlari ayni sanirim. Ben ilgilendigim 3 modelin fiyatlarina baktim hicbir degisiklik yok.

bi anlık düşürmüşler 10 dk sonra gene girip baktığımda eski fiyatlara dönmüştü. hepsinde 60 yuro diyat düşmüştü bi anlık.

mail geldi canyon'dan , pazartesi teslim edecekmiş UPS, gerçi gümrük işlemleri de var , endurace ultimate arasındaki bu kadar teslim süresi farkını anlayamadım , gerçi en alt donanım ultimate'i hemen gönderiyorlar çok talep yok demekki

umarım sistem düzene girer ben de bu 2016 da siparis vermek istiyorum bu konu bayağı tecrübe oldu bana :D

@itsaboutyou o zaman yarın sabah kadıköy sahilde bekliyorum seni altımda siyah yeşil merida forma sırtımda kırmızı karanfil olacak hadi gel :p o kadar hızlı ki yetişir yani :D

Geri