epeydir süremiyorum. pazar günü cadde sahil pendik falan düşünüyordum ama tarabya yeniköy çok güzel olur. bi organizasyon yapalımda ilk canyon turu gercekleşsin derim ben
Hayırlı olsun @itsaboutyou pazar bende gelmek isterdim ama bisikletim olmadığı için gelemiyorum
Son 2 gündür Canyondan ses çıkmıyor ne facebook chat'i nede maillere cevap var iletişim kurabilen oldumu ben sanırım bisikleti almanyadan alacağım, vakit olduğu bir zaman ayrıntılarını yazarım.
@itsaboutyou hayırlı olsun. bisiklet gerçekten çok güzel. benim de martta gelecek endurace. o zamana kadar artır kondisyonu. bu bisikletin hakkını vermek lazım ya bu arada herhalde bir ben bilmiyorum hediye istemeyi. adamlar geçen onay mailinde kutu parası bile almaya kalktı benden onu anca iptal ettirdim. hemen onay maili geldi.
daha önce yazamamıştım. onay maili almayan arkadaşlar vardı @Sadettin Z. beydi galiba. sistemde sıkıntı var bahanesiyle 10 gün sonra göndereceklerini söylemişlerdi sanırsam. bana hemen geldi onay maili bilginiz olsun.
Bugün bu konu ile ilgili tüm Canyon destek ekibini güzelce fırçaladım
Waldemart isimli arkadaş dün yolladığını söylemişti, gelen giden olmayınca bugün yine hatırlattım. Hemen tekrar yolluyorum dedi.
Öğleden sonra yine birşey gelmeyince artık dayanamadım. Sonuç : gelecek hafta sonuna kadar onay mailinin gelmiş olması gerekiyormuş. Sistemlerindeki hata nedeniyle üzgünler arkadaşlar. Bana yalan söyledikleri için üzgünler mi bilemiyorum.
Facebook üzerinden Fabian ve Toby isimli çalışanlara da veryansın ettim. Herkesin talebi anında onaylanırken benimki niye sallanıyor diye. Hata var tamam, ama bir tek bana mı var?
Keyfim kaçtı biraz. Daha pek üzerine düşmeyeceğim. Dedikleri gibi bir hafta içinde yollarlarsa ne ala, yollamazlarsa ben de daha Canyon peşinden koşamam. İşim gücüm var epeyce.
@Sadettin Z. 22 kasımda verdiğim siparişe 28 kasımda onay gönderdiler. kutu ücretini iptal etmeleri için chatten muhattap bulamayınca 8 aralıkta mesaj attığım fabian 9 unda onay mailini göndermişti.
ben siparişi verirken teslim zamanı şubat ortasıydı gözüküyordu. onay mailinde 14 18 mart arası. teslim tarihini ileri atmayacaklarsa onay mailini geciktirmelerinde bir sıkıntı yok gibi.
asıl kritik nokta bu bence. geri kalanları üzerinde çok kafa yormaya gerek yok.
@itsaboutyou o yüzden sözde kurumsallıklarını gösterecek platforma vermişler onu, chat de yazılan orada kalıyor face den ana sayfaya yazsan herkes görüyor mesajlar silinmiyor en azından, o da hakkını vermek için biraz daha cömert