Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@itsaboutyou gerçekten azmine hayranım. ben olsam yağmur çamur demeden çıkar sürerdim şimdi.
benimki martta gelecek ve ben martta istanbuldayım. toplanırsak ben de gelirim elbet :)

@itsaboutyou

Ooooo, hadi bakalım, Allah analı babalı büyütsün yeğenimizi. Maşallah şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@itsaboutyou aynı durum bende de var o yüzden hiç gaza gelemiyorum  :) şimdi gelecek tam boş vakit yakalayacağım bişi çıkacak hevesim kursağımda kalacak

• Beğen
Canyon beklemekten nirvanaya ulaşanlara kötü bir haberim var.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan FED toplantısında faiz artırımına gidilmesi ihtimali %76 olarak açıklanmış durumda. Toplantı öncesi yapılan muallak açıklamalar ve Rusya ile yaşanan kriz neticesinde 2.91'den 2.98'e fırlayan dolar kurunun FED toplantısını takip eden 15 gün içinde 3.15, 2016'nın ilk çeyreğinde ise 3.25 seviyesine çıkması bekleniyor.

Bisikletinin teslim tarihi Şubat-Mart olanlar fazladan %10 maliyete katlanmak zorunda kalacak gibi görünüyor.

FED toplantısından çıkacak sonuca göre siparişi iptal etmeyi düşünebilirim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: bono
@Sadettin Z. ben aldım dolarda bekliyor para. buna sevinmiyorum tabi yanlış anlaşılmasın. neticede dolar arttıkça kaybettiklerimizin yanında devede kulak kalır bir bisiklet parası:(

• Beğen
@mustafa ç benim dolarda hazır Ekimden beri tecrübe kazandık seçim öncesinde yine yüksekti düştü şimdi yine çıkışta

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@mustafa ç

Konuyu fazla dağıtmak istemem, ancak ödeyeceğiniz parayı döviz olarak elinizde tutuyor olmak da sizi zarardan koruyamayabilir.

Sonuçta vadesi geldiğinde ödeme yapmak yerine dövizi TL'ye çevirecek olsanız elde edeceğiniz fayda dövizi alırken alabileceğinizden daha fazla olacaktır.

Keşke Canyon kalitesinde bisiklet üreten yerli firmalarımız olsa, döviz artışı bizi etkilemese. :(

@Sadettin Z.
normalde dolar almam ama zaten alışverişi yapacağım, bari dolar olarak beklesin günü gelince de pre payment der gönderirim diye düşündüm.
evet keşke her sektörde yerli firmalarımız olsa da misal en alt segment 0 yabancı arabalara 50 bin tl den başlayan paralar vermesek. maalesef durumumuz bu.

@Sadettin Z. Ülkemizde üretilmesi gereken keşke diyeceğimiz o kadar çok şey var ki ne yazık ki... konu dağılmıyor aslında canyon alan kişiler dövizle içli dışlı olmaları gerekiyor sürekli :) 2.95 den alınan dolar 3.25 olduğunda, TL çevirmek yada alışverişi direk dolar ile yapmak arasında fark yok,ne zarar ne fayda sağlıyor parayı dondurmuş oluyoruz

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@itsaboutyou vites gecisleri nasil yanindaki arkadasda ultegra var sanirsam bi kyaslama yaparsan 105 ile ultegra arasinda nekadar bi fark var ?

Geri