@alpyese hocam öncelikle şimdiden allah bağışlasın. bekleyip beklememe mevzusuna gelirsek, bu durum inanaın benim için de çok karmaşık. baştan böyle olacağını bilsem başka şeyler araştırırdım, ama şimdi iptal etsem sıfırdan araştırmaya başlamam gerekecek. ve eminim ben iptal edip başka markaları araştırmaya başlasam, ben alacak bisiklet bualamdan bu sparişler gelir. bende böyle bi bedevi şansı var.
şu mailime bi cevap versinler bi kavgamı yapayım da, sonra bana başka bisiklet satıp satamayacaklarını soracam. eğer yakın zamanda alma şansım olacaksa başka model düşünebilirim. daha pahalı olanlardan. gidip almanya dan alırım getiririm.
gerçi şöyle bi durum var, adamlara bunu söylesem adamlar bi taşta iki kuş vurmuş olacaklar. hem benimle tartışmaktan kurtulacaklar başka bisiklet satarak, yani bir müşteriyi memnun etmiş oalcaklar kolay yoldan, hem de daha pahalı bisiklet satacaklar. yani, adamlara bunu sorsam asla hayır demeden pahalı bi bisiklet modeli satmak isterler mantıken (gerçi söz konusu canyon ise mantık ne denli geçerlidir orası ayrı)
velhasılı kelan, yedik bi b*k, beklemekten başka çare kalmayacak gibi.
ahhhhhhhhh ah, eşşşşşek kafam, zamanında şu anki aldığım (daha doğrusu alamadığım) bisikletin aynısını alıp geçecektim işte, daha iyisini alayım derken bekle bekle, al işte.
bişey diyim mi, bizim bisikletler hazır olana kadar faiz arttırımı olur, dolar katlanır, benim bisikletin bedelinin euro karşılığı 1500 euro'yu geçer, ben gene alamam onu, hatta alamamaktan da kötü olur, gümrükte kalır. kalırım öyle.
ben bu şans ile çölde aids'li kutup ayısını bile bulamam.