Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Enteresan bir şekilde bu sabah Chat kanalına girer girmez Christopher ile görüşmeye başladım.

Sisteme bakıp Cuma günü bisikletin büyük ihtimalle yola çıkacağını söyledi. o_O

Daha onayı gelmeyen, parası çekilmeyen, teslim tarihi Mart ortası görünen bisikleti bu Cuma yola çıkarırlarsa hemen gidip bir piyango bileti alacağım. Çıkarsa da hepinize birer Aeroad benden :)

@sinobjk başlarda gerek yok demiştim ama artık sayfa sayısı Trabzona kadar geldi ülke sınırları dışına kadar çıkar böyle giderse @Sadettin Z. bencede başlık değişebilir @mustafa ç bisikletler geldiğinde yeniden bir başlık açar kullanıcı olarak :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Bu başlık daha ziyade Canyon almak için mücadele edenlerin mesajları ile dolduğu için mevcut kullanıcı deneyimleri arada kaybolup gidiyor.

Bekleyenler yerine Satınalma Süreci gibi bir başlık açılırsa ilgili mesajlar oraya taşınıp bu başlığın temiz kalması sağlanabilir.

@Sadettin Z. bey, evet bu başlıktan sadece kullanıcı yorumlarını okusak çok daha güzel olur bence de. gayet makul.

arkadaşlar bunlar bence türklere özel bi pislik yapıyorlar. bu kadar mailin cevapsız kalmasının başka açıklamasını göremiyorum. türkiyeye internetten bisiklet satmayı istemiyolar sanırım artık. kimse demesin yok fabrikasında sorun çıkmış falan. ben ondan bahsetmiyorum, farikasında sorun çıktıysa müşterinle ile irtibata geçer, durumu açıklarsın. şu anda yaşadığımız durum açıkça müşteriye yapılan bi pislik. bu iş nereye varacak bilmiyorum ama ben bunun öyle masum bir durum olduğuna inanmıyorum.

@Muaz Ş. Bende başta öyle düşünmüştüm ama tüm dünya için geçerli bunlar sadece birkaçı

Dosyalar

• 2015-12-16-15-06-49.jpg
    2015-12-16-15-06-49.jpg
    71,4 KB · Okunma: 49
  • 2015-12-16-15-07-35.jpg
    2015-12-16-15-07-35.jpg
    65,5 KB · Okunma: 46
  • 2015-12-16-15-08-20.jpg
    2015-12-16-15-08-20.jpg
    82,5 KB · Okunma: 44
  • Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Muaz Ş. dostum mail atma bence chat den iletişime geç ben istediğim zaman rahatlıkla iletişime geçebiliyorum sana tavsiyem bu yönde ;) ayrıca şöyle bir bilgi vereyim adamlar carbon kadrolarda sırasi ile üretim yapıyorlar ve toplu üretim yapıyorlar örneğin ilk olarak ultimate bisikletlerin kadrolarını yapıyorlar ve 1 ay boyunca bunu üretiyorlar ardından endurace e geçiyolar gibi gibi . o yüzdenede endurace kadrolar geç bir tarihe öteleniyor.

Mail e de geç cevap verebiliyorlar.
Geçen hafta içerisinde confirmation almam gerekikyordu, ancak gelmedi.
Luca mail attı, bilgisayar sistemlerinde upgrade yapmışlar, konfigurasyonları tamamlayamadıklarından ciddi teknik problemler ile yaşıyorlarmış.

@Sadettin Z. hediye bisiklet için yapılan listeye benim adım da eklensin lütfen :D
@alpyese bence de konu ismi değişebilir. canyon bekleyenler kulübü veya canyon sipariş süreci ve çekilen çileler :)
@Dogannn dün facebooktan söyledim. bugün cevap atmış info@canyon.com' a mail at ilgileneceğim diye. ama siteye şöyle baktım ilgimi çeken bir şey olmadı. fiyat limitleri var mı acaba? :D

Aslında terminleri bukadar uzun veriyorlarsa bence canyonzedeler daha mantıklı :)

• Beğen
@Sadettin Z. sizin bisiklet de cf 8.0 idi yanılmıyorsam. hangi boy sipariş etmiştiniz. ben L sipariş vermiştim. düne kadar L kadro için nisan başı teslim tarihi gözüküyordu sitede. sizin mesajı okuduktan sonra tekrar kontrol ettim. şuan mart başı gözüküyor. biliyorum tarihler çok stabil değil ama acaba gönderirler mi diye içime bir kurt düştü şimdi.

@mustafa ç

Evet CF8.0 sipariş vermiştim. Benim siparişim M ölçüsünde Stealth rengi. Teslim tarihi Mart sonu iken Şubat sonu olarak güncellenmiş durumda.

Ortada daha bir onay maili bile yokken bu hafta nasıl gönderecekler bilemiyorum. Ama Canyon'da işler karışık, olur mu olur :)

• Beğen
Geri