Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Soner Közen Aynen oyle olunca olmadı :D Yapcak bisi yok giden birini bulamazsam aileden dostlardan bende biraz tuzlu ama guzel bir alisveriş yapıcam artık :D önermen bile yeter sagolasın.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo
Hey Maşallah, ağacın dibinde, kutusunda yatıyor. Sahibinin dokunuşu ile vücut bulacak, sahibine sağlık ve mutluluk getirecek yeni yılda. Hayırlı olsun dostum, kazasız belasız. Hediyeler de göz alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
hakkıkaten haa benim kargo geldiginde işten erken cıkıp direk eve gidip kurmuştum ii sabrediyorsunuz. gerci aylardan mayıstı kurup hemen tura cıkmıştım. dışarda kar var ondan sabrediyosunuz :)

@Dogannn Hakkaten iyi dayanıyorsun, videoyu unutma sakın heyecanlanıp :). Güle güle, kazasız belasız kullanman dileği ile.

@Soner Közen Harika teklif (parça getirmek), teşekkür ederiz gerçekten.

@Dogannn valla yinede ii sabrediyosunuz bu kadar bekledikten sonra kurup görmek, dokunmak bile yeter :D

@Dogannn vay arkadaş noel baba getirmiş gibi duruyor, bari çaktırmadan bir kontrol et içini 2016 süprizi olmasın sonraki günlerde :)

• Beğen
@Dogannn

İyi sabrediyorsunuz. :D Ben 01:30'da bisikleti teslim alıp, sabaha kadar yavaş yavaş tadını çıkartarak kurmuştum.

Ben cube geldiginde hatunla beraber basina oturup kurmustum taki faturayi görene kadar :-D nee bir bisiklete 3 bin mi verdin cabuk geri gonderiyorsun hala kulaklarim da cinlamakta ;-) simdi bunumu alim bunumu diyorum canyon al diyor hehehhehehehe :-D

@alpyese zaten kutudaki elciklerden selenin kenarı dışarı çıkmış ve esmi o bölgeyi ilk sürpriz o oldu bana :( @skywagon @Erdal YILMAZ zaten şuanda işteyim ev varınca 9 oluyo saat belki dayanamayıp kurabilirim bende kendime güvenemiyorum :D

@Dogannn
Hahahah takdir ediyorum sizi ben olsam kargodan alıp eve giderken yolda açardım. :D

• Beğen
@Dogannn hayırlı olsun. hakikaten iyi dayanıyorsun. ben olsam 1 saniye beklemem. bu arada kutunun üstündekiler hediyeler mi? facebook tan toby e veryansın ettim bana neden hediye vermediniz diye. mail at arkadaşlarım gereğini yapar dedi. 10 günde cevap gelmedi. bu gün tekrar tetikledim bakalım ne çıkacak.

Geri