Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Osman Tuğrul teslimat süreci ve stok sorunu falan son 3-4 aydır olan bir sorun. canyon'un dönüşüm projesi rezaletinden dolayı. yoksa daha önceden canyon alanların bisikletleri anında geliyordu. bu sancılı süreç sona erdikten sonra büyük ihtimal tekrar eskisi gibi olacak. bu süreç ne zaman sona erecek, onu kimse bilemez.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@NKurtuldu
bunu görmüştüm de, bişey değiştirmiyo. bana satış yapmış biri eğer sorun çıktı ise yine bana haber vermeli.

dükkandan ürün sattığınız bir müşterinize ürünü gönderemeyecekseniz, bunu o müşteriye direk irtibat kurarak bildirirsiniz, basına demeç vererek değil.

canyon benden parayı çekeceği zaman mail atmasını biliyor ama her nasıl oluyorsa ürünü gönderemeyeceği zaman mail atmıyor. gidiyor basına özür demeci veriyor ben bisikelti gönderemeyecem diye. işte benim kızdığım tam olarak bu saçmalık.

@Muaz Ş. Açıklamada da düzeleceğini belirtmiş. Ben zaten o zaman anca parayı denklerim bana vurmaz inşallah böyle sıkıntılar :D

@Muaz Ş.
VCLS 2.0 sele borusunun belli seviyeden aşağı inememesi nedeniyle bana uymayacak olması dolayısıyla canyon 7.0 SL modeline geçiş yapmamı söylüyor ısrarla ama yine de düşünmedim geçmeyi.

benim bisiklet mart başına tarihli (lafta) 7.0 SL e geçersem nisanda gelecekmiş (lafta) ben şahsen DT swiss jantlar ile yine de 8.0 modeli ile devam etme niyetindeyim. sele borusu ucu ucuna uyumsuz olacak gibi, ve canyon bana uyumlu bir sele borusu satmayı da reddediyor, illa bisikleti değiş diyor. ben de kendim başka sele borusu alırım artık..

ne dersiniz tavsiyeniz var mı? ultegra set için 7.0 SL modelini alanlarınız vardı aranızda.

Merhaba,

beni de gruba eklerseniz. Ultimate CF SL 9.0 var bende. Kadiköy'de yasiyorum.
bir bucuk sene önce Almanya'dan buraya geldim, canyonla ilgili her konuda yardimci olmaya calisirim. Genel'de ingilizce biliyorlar tabiiki, ama almancayla ilgili bir sorunuz varsa, haber verirsiniz.

Selam

Marten

@mgz999 Hocam hoşgeldiniz.
Sizin bisiklet satılıktı. Kendiniz kullanmaya karar verdiniz galiba.

bugün canyondan "your payment notice" başkılı bir mail aldım. ödemeyi belirtilen gönderim tarihinden 15 gün önce yapınız diyor. 25-29 01 gönderim tarihi olarak belirtilmiş, siparişi verdiğimde, yanlış hatırlamıyorsam, şubat sonu mart başı olarak belirtiliyordu. ödeme şeklini prepayment olarak belirtmiştim, bankadan havale geçecektim hesaplarına. buradaki arkadaşların yaşadığı yoğun sıkıntı ve aksilikler bende canyon firmasınına karşı ciddi bir güvensizlik yarattı. tüm bunlardan dolayı da yine almanyadan synapse bisiklet aldım. eğer bekleyen arkadaşlar varsa hala, en azından benim siparişini verdiğim endurace cf 7.0 için tarih sanki biraz geriye çekilmiş gibi görünmekte. yine de canyon bu, sağı solu belli olmuyor. bekleyen arkadaşlara duyurulur.

@Engin er. synapse hayırlı olsun eline ulaştımı? ultegralımı 105 limi? kaç kg.? nekadara aldın? resimleri varmı? :D

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
teşekkür ederim, eksik olmayın. elime henüz ulaşmadı, bisiklet şu an avusturyada, sanırım gelmesi pek uzun sürmeyecek. bisiklet gelince gerekli açıklamaları uzun uzun buradan da yapacağım. :)

@Engin er.

Aynı yolun yolcusuyuz demek :)

image.jpeg

Normalde ilk tura çıktığımda bolca resim eşliğinde paylaşacaktım ama sizin de Synapse tercih ettiğinizi öğrenince bir resim koyayım dedim.

Hayırlı olsun, kısa zamanda elinize ulaşsın bisikletiniz.

@Sadettin Z. hayırlı olsunn kazasız belesız kullanırsınız inşallh.. genel özellikleri nedir?kısaca paylaşırmısınız..

Teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri de sizlerin olsun. Haftasonu hava müsaade ederse ilk yolculuğumuza çıkıp bolca resim paylaşırız. :)

@Dogannn

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Malum Canyon başlığında olduğumuz için konuyu fazlaca dağıtmak istemem. Bunun yerine daha evvel @MehmetAliB. tarafından yapılmış detaylı incelemenin linkini paylaşayım

İnceleme - Yol bisikleti ve rahatlık? Cannondale Synapse 105

Geri