Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

gidon 38cm, aynakol bacağı ise 165mm geldi. tam istediğim gibi.

yalnız ön arttırıcı ile ilgili ciddi şüpheşlerim var. ön arttırıcıda telin bağlı olduğu bacak var. tel bu bacağı aşağı çekiyor, ve böylece arttırıcı yukarı çıkıyor, vites üste atıyor. burada sorun şu, tel kendi çektiği bacağın dönme eksenine çok yakın bi noktadan geçiyor. bu da telin o bacağı döndürmesini zorlaştırıyor. ama yine de vites koluna güçlü şekilde basıp teli çekerseniz, kol dönünce tel yana ilerliyor ve telin geçtiği çizgi bu kez bacağın dönme ekseninden uzaklaşıyor, bu da kolun artık daha rahat dönmesini sağlıyor. özetle, ön vitesi yukarı atmak ilk başta zor, ama iyice basınca kolay oluyor. ilginç bir durum. bana özgü bi sorun mu anlamadım. bunu göstereceğim uzmanına.

Scudo
@Muaz Ş. İlk sti kol kullandığımda bende aynı sorunu/endişeyi yaşamıştım telin kadrodan çıktığı noktanın mekanizmaya vereceği ilk hareket için merkeze çok yakın olduğunu düşünmüştüm, ayrıca ön vitese uyguladığımız güç arka vites için uyguladığımız güçten çok fazla bilmem daha tecrübeli arkadaşlar ne der...

canyon aşkı beni de sardı, yazın gelecek akrabalarımla bi tane edineceğim aksilik olmazsa ama ilk yol bisikleti deneyimim olacağı için bilgisizliğimi gidermeye çalışıyorum.
canyon'da ultimate ile endurace arasındaki temel fark kısaca nedir? tesekkürler :)

@Mehmet Akan 1- 1.5cm lik duruş farklılıkları ve ayna kolun 50/34 den 52/36 oluşu, duruş pozisyonu en önemli farkı

@leCandas

Allahım ne kadar güzel bir bisiklet bu dedirtti :) kazasız belasız kullanın inşallah, size toplam bedeli kaç lira oldu? tolam ulaşma süresi nedir?

@alpyese tesekkurler, endurace yeni gecen biri icin daha uygun gibi oyleyse. disli hakkinda bilgi edineyim biraz kendime ne uygun :)

@Mehmet Akan ben ciddiyim.olursa müteşekkir olurum gerçekten.Tabi ne zaman belli olur durumları bilemiyorum ona göre sipariş geçmek lazım.

@aytacdirek selam, sizin yada bisikleti getirecek kişilerinin durumu hiç önemli değil, siz herşeyi muntazam planlasanız da tüm arkadaşlar katılacaktır ki, canyon size süpriz yapabilir, o yüzden canyon un keyfine göre hareket ediliyor genelde :)

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
Bugun merkez ofise giderken baktim Maltepe'de cok trafik var, yukaridan bypass yapayim dedim, E5'ten Kayisdagina dogru tirmanista olan bir arkadas vardi, bizden miydi acaba :)

Varsa 120-130mm gidon bogazini 110mm ile takas etmek isteyen var mi acaba? XXL kadro almadikca daha uzununu bulundurmanizi beklemiyorum ama bi sans soruyorum buraya. :)

http://i63.tinypic.com/wupkdj.jpg

@mustafa ç ne yaptın sen mustafa ıyyyy ne pis bisiklet.. :D artık bisiklet kısmından trek yazısını değiştirmelisin ;)

• Beğen
Tepkiler: alpyese
@Dogannn trek im de var amaayrıca dün duşa soktum yıkadım :p şuan evde sürülmeyi bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: alpyese
Geri