Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@EnesKlf07 konuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim ama bi arkadaş yine senin gibi specializedin bayan modelini satın alıp kullansam sorun olur mu diye sordurtmuştu. verilen cevap bayanlar için üretilen kadroların erkeklere nazaran daha düşük kilo standartlarında üretildiği o yüzden erkeğin kullanamayacağı yönündeydi(belki standart bir bayanla aynı kiloda iseniz sıkıntı olmayabilir). canyon kadrolarda nasıl bir durum var bilmiyorum ama specializedda durum boyleydi. o yuzden dikkatlice araştırıp karar vermek gerekebilir bilgi sahibi olmadan da risk almayın derim.

Scudo
Kadınlar için üretilen kadroyu, forum da satın alıp kullanan bir arkadaşımız var. Kadro ölçüleri ise M bedene kadar aynı. Sadece aynakol ve ruble oranları farklılık gösteriyor.

Merhabalar arkadaslar. Canyon bisikletler indirime giriyormu acaba? Belirli indirim donemleri varmi? Ultimate cf sl 9.0 modelinin hic 1.500€ sinirinin altina indigi oldu mu? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

@Fuubar Canyon son bahar indiriminden yeni çıktı. Geçen sene boyunca dönem dönem değişik modellerde indirime gitti ama bu sene nasıl olur bilinmez. İndirim kovalayacaksanız outlet kısmını da takip edin. Beğendiğiniz modeli, ve bütçeyi önceden belirleyin. Bulursanız düşünecek fırsatınız olmayacak hemen almanız lazım. Bazen 24 saat bile durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
@Fuubar o model 1500€ altına düşme ihtimali var ama çok az, şuan 1890€ civarı.... en iyi indirimler sezon ortasında olmakta temmuz ağustos gibi...

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
2016 Modelleri indirime girmiş. İlgilenenlere duyurulur! (link)

DSCF6219.jpg gittim aldım geldim.
yarın kurulum yapılacaktır :)https://i.hizliresim.com/GPQovN.jpg

ve işte herşey hazır.
heyecan verici birşey.
3 yıllık isteğin sonucu artık salonumun baş köşesinde.
Canyon Roadlite 6.0

@Erdal YILMAZ
Ha siz sanırım Canyon için diyorsunuz. Ben Türkiye genel piyasası olarak yazmıştım.

@NomadCRY

Canyon Türkiye'de satışı olan bir marka olmadığı için, malumunuz ben de yurt dışı indirimlerini sorduğunuzu düşündüm. :)

@Erdal YILMAZ
Ben de genel bisiklet indirimleri hakkında konuşuyorsunuz sandım. Ondan oldu :)

@Mehmet Vidinli hayirli olsun... iyi olmus:) sirf bisiklet icin mi gittiniz.. masraf ne oldu extra.. bilet fiyatlari nasil gidis gelis..?

@cihan cambaz
teşekkür ederim.
Türkiyeye cargo istersen 1000€ luk bisiklet için
180€ kdv + 200$ kargo ödersin.

ben şanslıydım. uçak biletini çok ucuz buldum.
sırası ile aşağıya yazayım
roadlite 6.0 için indirim zamanı

bisiklet 750€
uçak bagaj 42€
kutunun folyo ile sarılması 10€
uçak gidiş dönüş 250TL
vize 300TL
buraya kadar minimum harcama. tanıdığın varsa havaalanından alıp dönebilirsin. sadece havaalanındaki yediğin içtiğin olur. :)
biz 2 arkadaş 2 gece kalarak ufak bir tatile çevirdik.
yaklaşık tatil masrafımız 200€ oldu.

bu kadar. umarım açıklayıcı olmuştur.

@Mehmet Vidinli super aciklayici olmusss.. tesekkurler mehmet beyyy.. ucak bileti harika bee.. hangi firma o... epey yguna h eldi oyleyese ne guzel...

@Mehmet Vidinli road lite 6.0 nasil bi h isiklet.aluminyum demii.. bi bakayimmm... abi harbitebrik.edrimmmm... gecen benim.de akimagelmisti.de kendime bi gulmustummm:)

IMG_0020.JPG @Erdal YILMAZ 'a teşekkür ediyorum, kaç senelik bisikletçiyim ilk defa bu kadar temiz bir ikinci el bisiklet aldım sayesinde aranıza katıldım :) kendisi okadar güzel paketlemiş ve düzenlemiş ki zorlandım vallahi, tekrardan teşekkür ediyorum kendisi tanıştığım en dürüst satıcılardan biri

@Wasabie Hayırlı uğurlu olsun, yabancıya gitmediği ve alışveriş ilişkisinin de yazıldığı üzere iyi olduğunu görünce sevindim. Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Geri