Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Yeni arkadaşım ile geçen gün tanıştım ve kendisiyle aramız oldukça iyi. Nihayet Canyon'u deneme fırsatımız oldu. Strive CF 9.0 Race ve ilk fotoğraflarımız

Dosyalar

• IMG_2349.JPG
    IMG_2349.JPG
    239,4 KB · Okunma: 110
  • IMG_2350.JPG
    IMG_2350.JPG
    124,9 KB · Okunma: 104
@hues Hayırlı olsun hocam eğer olupta ses etmeyen varsa bilmiyorum ama Sanırım Strive türkiyede sadece ikimizde var :)
Shape shifter sistemini nasıl buldunuz? açıkçası beklediğimden daha etkili bir sistem resmen all mountain ve enduro bisikleti bir arada toplamış diyebilirim.

@Neil deGrasse Tyson teşekkür ederim.

Öncelikle shape shifter sistemini denemiş olmama rağmen uzun soluklu bir parkurda tecrübe edemedim fakat hızlı inişlerde ve tekerleri yerden kestiğim her vakit ne bisiklet zorlanıyor ne de ben sarsılıyorum diyebilirim. Mod değiştirdiğim vakitlerde kullanışım cross country moda kıyasla çok daha rahat oluyor üstelik mod değiştirmeyi de çok eğlenceli buldum. "Eve gideyim bisikleti bir çıkarayım" düşüncesi aklıma gelince bir heyecan oluyor.

Bir de bisiklet mükemmel fakat pompa dışarı çıktığı zaman beş yere birden hava basma olayı cyclocrosstan geçme olduğum için alışılmışın dışında bir şey gibi geliyor bana şu anlık.

@hues üretim yılı kaç? 2016 ve 2017 modellerde seat tube ile top tube arasında çapraz destek parçası var ama seninkinde farklı duruyor aynısını bugün sabah Canyon factory racing takımının bisikletinde de gördüm ama internette bakınca fotoğraflarda farklı duruyor

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Neil deGrasse Tyson Bu sene çıkan modellerden, iki tane farklı model bulunuyor aslında Race Team ve sadece Race, team ile arasında ufak farklılıklar ve elcik ile selenin rengi gibi fark var electric blue renk seçeneğinde. Benimki ise sadece Race olanlardan

Satılık kamyon var markette [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AEROAD CF SLX 8.0 DI2 modelinin kadrosunun karbon kalitesi nasıl acaba ? Mesela specialized'ın aynı fiyat aralığındaki ürünleriyle karşılaştırdığımızda nasıl bir sonuca varırız ?

@turac000

Model bazında bu soruya cevap vermek zor olabilir. Bu olaya daha geniş açıdan bakarak, Canyon firmasının kullandığı karbon malzemenin kalitesine, atıyorum 1.sınıf ve 2.sınıf gibi sıralaması varsa buna bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Yani bir son kullanıcı, kullandığı bisikletin karbon kalitesini, satın aldığı firmaya sormadıkça öğrenemeyebilir. Örnek olarak ben, 8.0 Di2 kullanıyorum ama bisikletimin hangi kalite de üretildiğinden haberdar değilim. Değilim çünkü, bu bilgi bana hiç bir şey katmayacak. İnsanların marka'ya olan ilgisi, buna karşılık markanın son kullanıcıya sunduğu destek ve hizmet bence daha önemli. :)

@Erdal Yılmaz

Müşteri desteği çok önemli tabii ki ama ederi 5000 TL olan bir bisiklete sırf verilen destekten dolayı 10.000 TL'de verilmez o yüzden sormuştum :) Bu kadro bizi yarı yolda bırakmasın, uzun bir süre kullanalım, benim maksadım bu :)

@ilberto Ooo çok güzel. Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ilberto
Merhaba arkadaşlar,

Konunun yardımıyla geçen yaz aylarında yol bisikleti macerama Canyon Endurace CF 7.0 SL modeli ile başlangıç yapmıştım. Ne yazık ki vakitsizlik nedeniyle toplamda sadece 3 kez binme fısrsatım oldu. Geçen yazdan bu yana bisiklet malesef evimin salonunda güzel bir süs eşyası olarak durmakta.

Önümüzdeki zaman içerisinde yine bisikletimi sürme fırsatını çok fazla bulamayacağımı düşünerek satışa çıkartmak istiyorum. Üzerinde siparişimi verirken Canyon sitesinden suluk için tutacak ve su şişesi sipariş etmiştim. Daha sonrasında Türkiyeden (markasını şu anda hatırlayamadığım) kaliteli bir ön far ve arka far temin ettim. Ayrıca yol bisikletine uygun Shimano'nun giriş seviyesi pedallarını aldım.

Şimdi bisikletimin satış fiyatını belirlemek açsından bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm değerli görüşlerinizi almak istiyorum; tabii ki satış yapılırken herkes kendi sahip olduğu ürüne göre bir fiyat belirler. Ben 2016 Temmuz ayından bu yana değişen dolar kurunu ve aynı modelin şu anki satış fiyatını göz önünde bulundurarak alıcıdan kâr etme amacı gütmeden bir fiyat belirlemek istiyorum.

Dediğim gibi amacım ilk olarak satıştan yüksek miktarda kâr etmek değil, yine benim gibi bisikleti severek kullanacak ve bu hobiye gönül veren birinin sahip olmasını sağlamak.

Bu yüzden benimle satış fiyatını belirlemem açısından yorumlarını paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

IMG_0456.JPG

• Beğen
Tepkiler: Groims
@TKARAN merhaba; bende Canyon markası ile ilgileniyorum. Almayı düşünüyorum. Kadro ölçüleri nedir.

@çimtay Boyum 1.87, forumdan arkadaşların yönlendirmesi ve Canyon sitesindeki arkadaşın önerisiyle ''L'' kadro almıştım.

@TKARAN olay hiç tahmin ettiginiz gibi deil. döviz cinsinden min. yüzde 15-20 zarar edeceksiniz. malesef ikinci el piyasası öle yürüyor.

@sinobjk Bu yorumunuzu göz önünde bulundurarak piyasa hakkında bilginiz olduğunu düşünüyorum. Üç aşağı beş yukarı bu modelin ikinci el piyasası hakkında fiyat verebilir misiniz?

İmzanızdan anladığım kadarıyla aynı marka ve model bisiklete sahibiz.

Teşekkürler.

@TKARAN yaklaşık 2 3 hafta önce sattım 2015 modelini. ben jant setini değiştirip campy eurus almıştım. yaklaşık 2000 km kullanılmış özenle bakılmış tertemiz bir bisikletti. alan kişi temizligine hayran kaldı. sizin bisikletinize fiyat sölemek bana düşmez. ama ben 6750 tl sattım. ilana 7500 den cıktık 6750 e kadar düştüm ve yaklasık 4 5 ay ilanda kaldı. jant setini yurtdısından getirttim kdv dahil 750 dolara mal olmustu. kısa özeti bana 11 bin e mal olan bisikleti yaklaşık yüzde 40 zararla satmış oldum.

aramızdaki fark jant seti ve model yılı. bisikletine deger bicmek sana kalmış.

• Beğen
Tepkiler: TKARAN
Geri