Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@G0kay Bence M kadro alın. Boyunuz 1,80 S kadro size küçük gelecektir. 2 ay önce almanya içine kargolamayı 4-5 gün içinde yaptılar. (sipariş verdiğim günün akşamına kargolamalarına rağmen) Bisikletin adrese ulaşma süreci maalesef göreceli bir konu. İstediğiniz modelin boyutu stokta mı diye mutlaka bakın. Üzerine minimum 1 hafta koyun ona göre mutlaka siparişinizi verin. Cumartesi-pazarı hesaba katmayı unutmayın.

Scudo
@ilberto Zaten hala emin olamadım sipariş vermek için. Riski bir süreç.
Haftaya çarşamba'dan Pazar'a kadar Fransa'da olacağım.
O tarihlerde gelmesi için zaten bugün sipariş vermem lazım hatta geç bile kalmış olabilirim.
Siparişimi de otele söyleyeceğim, olurda ben gitmeden kargo gelirse zaten o da ayrı bir dert. Güvenlik vs. konusu açısından.
Ben dönene kadar gelmezse , o kısmı düşünmek istemiyorum zaten :)

@G0kay Kalacağınız otel şimdiden belli ise direk mail atın. İletişimi iyi bir otel ise zaten hemen geri dönerler. (daha önce bende sizin gibi sipariş geçmeyi düşündüğümden tecrübem var bu konuda) Otelin size söyleyeceği gelen kargonun teslim edileceği kişi ile rezervasyon sahibi kişi isimlerinin aynı olması. Öyle olursa hiç bir sorun olmaz demişlerdi. Sizin yerinize kargonuzu bize teslim edebilir kargo firması demişlerdi. Bilginiz olsun. Eğer istiyorsanız dediğiniz gibi şimdiden siparişi verin derim.

@Erdal Yılmaz Ultimate CF SL 7.0

@ilberto Sizin süreciniz nasıl oldu ? Kargo firması sıkıntı çıkartıyor mu acaba? otel yetkilisine vermem, faturadaki isime veririm sadece gibi..

@G0kay

Seçim güzel. Yalnız, bahsettiğiniz modelin Small ile Medium "Seat Tube" kadro ölçüleri arasında 3 cm. fark var. Daha önce de yazdığım gibi, Small kadro size küçük olacaktır.Bike fit yaptırmadıysanız eğer, size verdiğim adrese bakarak bacak iç boyunuzu tekrar ölçmenizde fayda var. Small kadro alırsanız, sele'yi olması gerekenden daha yukarıda kullanmanız gerekebilir. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

@Erdal Yılmaz M kadro düşünüyorum. Çok teşekkürler.

Şimdi meşhur Fabian Bey ile görüştüm.
Bugün sipariş verirseniz Fransa'ya 5-7 iş günü arasında teslimat olur diyor.. ( Canyon ve Dhl cumartesileri de çalışıyormuş)
Tam arada kaldım. Ya ben dönerken hala otele siparişim gelmezse diye :)

@G0kay Aslında bu söylediğim senaryo geçen sene oldu. Otele sipariş geçmeyi planlıyordum Ağustos yada eylül ayı olabilir. Kalacağım otel bana direk bunları söylemişti ama canyon bana bisikletin 7-10 gün içinde teslim edilme sözünü veremediği için muallakta kalmıştım ve vazgeçmiştim. Kısmet bu senenin nisan ayına imiş. Arada kur filan da yükseldi ama parayı daha önceden hazır ettiğim için şükür ki fazla etkilenmedik.
Nisan ayında bir arkadaşın evine kargo yaparak ve sonunda oradan gidip alarak mutlu sona ulaştık :)

@ilberto

An itibariyle ben de muallakta kaldığım için otele siparişten vazgeçtim. İlerleyen günlerde alternatif yollar arayacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ilberto
@G0kay Facebook daha hızlı. Fabian'a selam söyle bizden :D

@G0kay ölçülerimiz hemen hemen aynı.
Benim boy 178, iç bacak 84. Endurace serisi M kadro kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok.

@Groims

Fabian aleykum selam diyor. Bisikleti aldıktan sonra halimi hatrımı sormaz oldu hayırsızlar diye mesaj bıraktı :)

@Bahadır S.

Tamamdır. Teşekkürler.

@G0kay hocam bu fabian bey amca kimdir? bisikleti aldık ama sıkıntı falan olduğunda adamlara ulaşmak uzun sürüyor, eğer fabian bey'e ulaşmak kolay ise onunla görüşelim, link vs. varmı nasıl ulaşabiliriz

@Neil deGrasse Tyson

Facebook'da Canyon hesabına özel mesaj atınca karşısınızda cevap veren kişi Fabian Reis :)

Tekrar selamlar :)

2 bisiklet arasında kalsanız hangisi tercih edersiniz diye bir soru sorsam size,

Canyon Ultimate CF SL 7.0 - (link)
Giant Propel Advanced 2 - (link)

Biliyorum biri Aero kadro diğeri Ultimate. Fiyatlarının yakın olduğunu varsayarsak.(Yurtdışı fiyatları) Hangisini tercih ederdiniz ?

Aero kado şehir içi kullanımında zorlar mı beni bilemiyorum tabi.

Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.

Unutmayın beni :)

@G0kay ben olsam canyonu tercih ederdim. Aralarında kadro geometrisi dışında çok az bir fark var. Aero kadro giç kullanmadım, kullanan arkadaşlar mutlaka daha iyi bilgi veririler. Kadro kalitesi iki marka içinde tartışılmaz. Şu anki şartlarıma göre fiyat performans olarak canyonu tercih ederdim. Çok daha ucuza geliyor.

Geri