merhaba, yakın zamanda bir canyon da ben satın aldım. siparişimi verdikten tam 14 gün sonra (arada bayram tatili olmasına rağmen) bisiklet elime ulaştı. bu sürecin nasıl işlediği önceki mesajlarda detaylı olarak anlatılmış zaten, o yüzden tekrar anlatma gereği duymuyorum. zaten ben de o yazılanları okuyarak bu bisikleti satın aldım. bu alışveriş süreci benim açımdan kusursuz geçti. bisiklet hemen hemen her ayarı yapılmış şekilde geliyor. sadece gidonu ve sele borusunu monte ediyorsunuz. bunun için de kutunun içine tork anahtar takımı koyuyorlar. adamların amacı hiç bir uzmana gerek duyulmadan, eline tornavida almamış birinin bile bu bisikleti kurabilmesi. kargo takip numarası ile beraber kurulum videosu da gönderiyorlar. bisiklet ile beraber satın alınan aksesuar ya da yedek parça için ayrı paket yapıyorlar ancak bu paket için herhangi bir kargo ücreti almıyorlar. ben hem bu alışveriş sürecinden hem de bisikletten çok memnun kaldım, bundan sonra bisikleti değiştirip bir üst modele geçmek istersem kesinlikle yine canyon'u tercih edeceğim.