Canyon torque dhx flashzone
Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden
Çok şık, çok seksi bir makine tercihi olur
Alın da İyi günlerde , keyifle kullanın.
@master06 çok çok teşekkür ederim umarım öyle olacak sonuca yaklaştım

Valla dh dan anlamam o yüzden yorum yapamicam ben yolcuyum

ama şu mavi aynakol yaprağı beni benden aldı :asik:
Yok mu yardım edecek?

Türkiye'den bu fiyata böyle bir bisiklet bulamayacağın kesin de, yurtdışı alternatifleri vardır illa ki. Yardım ederse anca Murat Çömez yardım edebilir. Ben çok anlamam downhill bisikletlerinden ama tek şey söyleyebilirim bu bisikletle ilgili, Yanıyo !

@ratm cok teşekkür ederim, evet haklısınız kesinlikle tr de bu fiyata imkansız, bütçenin kalanını tamamlayınca gidip alacağım yaramazı

bisiklet bence gayet hoş ve basarılı gıdıp almak gerekıyor ve sanırım bayısı yok yanı yurtdısında bıyere yollatmanız lazım yol parası sıtesınde yazıyodu.. bır de pegasusla 120 lıraya tr ye getırırsınız cıcek olur

Pegasus sıfır aleti aglatmaz dimi?
@Burak uzun
Bayisi yok derken cidden aleti satan bir site bulamadim ve canyonun resmi sitesinde bike gozukmuyor suan bu olay ne olabilir?
@Burak uzun
o attıgın bısıklet eskı model sanıyorum kı bır de dedıgım gıbı bunu bı dukkanda bulamayabılırsın.. kaldıgın yere kargolatcaksın ben boyle bılıyorum yanlıssam duzeltırsen sevınırım ama .. valla kutuyu al koctas tarzı bı yerde strecfılm alıp guzelce bı kac kat sar. sana onerım trden gıderken dekı ben donuste bısıkletle gelcem bunu sımdı odeyım yurtdısında check ın yaptıgın sırada ugrasmadan ekranda gorcek zaten yetkılı ve gerekenı yapacak..