Scudo Sports

Canyon torque dhx flashzone

Sizce?

• Bu bütçeye en iyisi bu

• Bu bütçeye daha iyileri var

• Yeni sezonu bekle

• Toplam katılım
    11

kasapogluu

Daimi Üye
Tepki
151
İsim
onat
Bisiklet
Carraro
Uzun zamandır bir dh arayışındayım ve en sonunda üzerindeki malzemeye karşılık olan fiyatıyla beni şaşırtan canyon torque oldu. 2015 red bull rampagetede 2 sürücünün tercihi canyondan yana oldu. Siz bu makine hakkında ne düşünüyorsunuz? s1600_IMG_5920.jpg s1600_IMG_5895.jpg s1600_IMG_5887.jpg s1600_bike_2014_Canyon_Torque_DHX_Flashzone (1).jpg p3pb12791727.jpg s1600_IMG_5890.jpg s1600_bike_2014_Canyon_Torque_DHX_Flashzone (3).jpgScreenshot_2015-11-21-11-19-46-1.png
Fiyat: 11.000 tl civarlarında

• Beğen
Tepkiler: legedema07
Scudo
Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden :)

Çok şık, çok seksi bir makine tercihi olur

Alın da İyi günlerde , keyifle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
@master06 çok çok teşekkür ederim umarım öyle olacak sonuca yaklaştım :)

Türkiye'den bu fiyata böyle bir bisiklet bulamayacağın kesin de, yurtdışı alternatifleri vardır illa ki. Yardım ederse anca Murat Çömez yardım edebilir. Ben çok anlamam downhill bisikletlerinden ama tek şey söyleyebilirim bu bisikletle ilgili, Yanıyo ! :)

• Beğen
@ratm cok teşekkür ederim, evet haklısınız kesinlikle tr de bu fiyata imkansız, bütçenin kalanını tamamlayınca gidip alacağım yaramazı :D

bisiklet bence gayet hoş ve basarılı gıdıp almak gerekıyor ve sanırım bayısı yok yanı yurtdısında bıyere yollatmanız lazım yol parası sıtesınde yazıyodu.. bır de pegasusla 120 lıraya tr ye getırırsınız cıcek olur :D

• Beğen
Pegasus sıfır aleti aglatmaz dimi? @Burak uzun

Bayisi yok derken cidden aleti satan bir site bulamadim ve canyonun resmi sitesinde bike gozukmuyor suan bu olay ne olabilir? @Burak uzun

o attıgın bısıklet eskı model sanıyorum kı bır de dedıgım gıbı bunu bı dukkanda bulamayabılırsın.. kaldıgın yere kargolatcaksın ben boyle bılıyorum yanlıssam duzeltırsen sevınırım ama .. valla kutuyu al koctas tarzı bı yerde strecfılm alıp guzelce bı kac kat sar. sana onerım trden gıderken dekı ben donuste bısıkletle gelcem bunu sımdı odeyım yurtdısında check ın yaptıgın sırada ugrasmadan ekranda gorcek zaten yetkılı ve gerekenı yapacak.. :D

• Beğen
Geri