güle güle kullanın aman nazar değmesin bu sınıfta bir bisikleti Türkiye'den almaya kalksak bu fiyata alınamazdı herhalde.bisikletin fiyatı da uygun gibi geldi bana?
Teşekkürler. Bu fiyata Türkiye'den böyle bir bisiklet almak neredeyse imkansız. Türkiye'de bisiklete 8500 TL verip, o bisikletin üzerinde 500-800 TL değerinde jantları almak zorunda kalıyorsunuz. Hatta bazı firmalar çok daha kötü jantları da takıp verebiliyorlar.
%19 vergiyi geri alabilseydim, fiyat yaklaşık 500 euro daha düşecekti. Buna rağmen fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi döviz artışını da unutmamak gerekiyor.
@Angel
Teşekkürler. Cep telefonu (GM Discovery 1) ile çektim.
-----------------------------------------
Herkese iyi dilekleri ve yorumları için teşekkür ediyorum.
gidon dan maşayı tutan vidanın resmini çekermisiniz plastik yapmışlar bendeki dün akşam boşluğu sıkmaya çalışırken kırıldı sizdeki gidon tıpası da aynı mı acaba ?
@Erdal YILMAZ Ben bu bisiklete binmem hocam ya neden diye sorarsanız maşaAllah çok güzel kıyamaz insan güle güle kullanın. Bir soru sormak istiyorum hocam ya dış lastiklerinizi çok beğendim markasını öğrenebilir miyim bir de ölçülerini zahmet olmazsa.