Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Ultimate CF SLX 8.0 - 2015

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın , jantlara bayıldım kusursuz gözüküyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Ozgur
Scudo
İyi günlerde kullanın.
Gerçekten herkesin hayali olabilecek güzellikte bir bisiklet.

Büyüleyici bir bisiklet. Güle güle mutlu günlerde pedallarsınız umarım :D

güle güle kullanın aman nazar değmesin :) bu sınıfta bir bisikleti Türkiye'den almaya kalksak bu fiyata alınamazdı herhalde.bisikletin fiyatı da uygun gibi geldi bana?

@Erdal YILMAZ Önce maşallah diyelim, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah , bu kadroya en çok yakışan jantlar da bunlardı.

hayırlı olsun hocam. ilk videoyu hangi kamerayla çektiğinizi öğrenebilir miyim?

@Yusuf Kemal EREN

Teşekkürler. Bu fiyata Türkiye'den böyle bir bisiklet almak neredeyse imkansız. Türkiye'de bisiklete 8500 TL verip, o bisikletin üzerinde 500-800 TL değerinde jantları almak zorunda kalıyorsunuz. Hatta bazı firmalar çok daha kötü jantları da takıp verebiliyorlar.

%19 vergiyi geri alabilseydim, fiyat yaklaşık 500 euro daha düşecekti. Buna rağmen fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi döviz artışını da unutmamak gerekiyor. :D

@Angel

Teşekkürler. Cep telefonu (GM Discovery 1) ile çektim. :)

-----------------------------------------

Herkese iyi dilekleri ve yorumları için teşekkür ediyorum. :)

gidon dan maşayı tutan vidanın resmini çekermisiniz plastik yapmışlar bendeki dün akşam boşluğu sıkmaya çalışırken kırıldı :( sizdeki gidon tıpası da aynı mı acaba ?

@Verifone

Vidalar plastik değil. Gidon boğazını kapatan yuvarlak parçadan mı bashediyorsunuz?

Öncelikle maşallah demek istiyorum @Erdal YILMAZ . İyi günlerde kullan, çok beğendim sağlam bisiklet...

Hayırlı uğurlu olsun @Erdal YILMAZ
Kazasız belasız mutlulukla sürmeniz dileğiyle....Bayıldım makinaya yahu, işe konsantre olamıyorum...:booo::booo::booo:

Erdal bey bisikletinize aşık oldum. Ve ona karşı ciddi düşünüyorum. Aramızdan çekilin, izdivacımıza engel olmayın...

Müthiş bisiklet güle güle binilsin ( ki aksi mümkün değil ) kazasız belasız kullanılsın :)

@Erdal YILMAZ Ben bu bisiklete binmem hocam ya neden diye sorarsanız maşaAllah çok güzel kıyamaz insan güle güle kullanın. Bir soru sormak istiyorum hocam ya dış lastiklerinizi çok beğendim markasını öğrenebilir miyim bir de ölçülerini zahmet olmazsa.

@skaymaz

Teşekkürler. Lastikler Mavic yksion pro griplink olarak geçiyor. Ölçüleri 700x25.

Herkese yorumları ve iyi dilekleri için tekrar teşekkür ediyorum. :)

maşallah güzel günlerde güzel manzaralara sürün kazasız belasız:)

Geri