Hayırlı uğurlu olsun mevla kaza bela vermesin çok güzel görünüyor.Tabi içimden geçeni söylemeden edemeyeceğim yüksek profil jant seti daha bir güzel durur diye düşünmekteyim.Tabi ki bu hali de çok şık yanlış anlaşılmak istemem. İyi forumlar...
Çok şık bir canavara sahip olmuşsunuz kazasız belasız iyi günlerde hakkını vererek kullanmanızı dilerim durace c50 jant setiyle de enfes durur hani :rolleyes:
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Jantlar güzel dönüyor =) Ama ikinci bir jant setine sahip olacağım bahar aylarında, bu da profil jant seti olacak tabi. Aklımdaki model DT Swiss RRC 46 Dicut Carbon.
Arkın bey, bugüne kadar gördüğüm en pahalı jant seti o, çok pahalı.
Ben "yarışmayacaksanız ne gerek var bu donanıma" veya daha tiskinci "tour de france a katılmayacaksanız ne gerek var"yorumlarından hiç hoşlanmam, sevmem.
Lakin bu jant...dehşet
(link)
Birkaç yıl önce İtalya'da (1000gr) clincher modelini test etmiştim LightWeight'in.. Hafifliği de performansı da resmen şaka gibiydi. 1500 gr.lık Campagnolo Shamal Ultra ları alıp çıkmıştım mağazadan paranın gözü kör olsun diyerekten.. Şu aralar biraz hevesim kaçtı bu işlerden. Ama yeniden bir şeyler toplayacak olursam jant setinde 1 sn. dahi düşünmezdim ben.
Ben de 2015 yaz aylarında, sizin kullandığınız modelin kardeşini, 8.0 olanı satın aldım. Bisikletinizin üzerinde gelen Mavic jantlar ile, şu an kullandığınız jantlar arasında hissedilir bir fark oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim, Teşekkürler.