Scudo Sports

Canyon'dan bisiklet alan arkadaşlar?

@Orhan A
Endurace ve ultimate arasındaki fark endurace rahat komforlu sürüş ultimate agresif yarış pozisyonunda sürüş kabaca ultimatein üst borusu uzun enduracenin kısa bu şekilde enduracede daha dik oturuyorsunuz ve komforda bu sayede sağlanıyor umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Scudo
@ghkoseoglu Hem de çok. Teşekkürler.

Ben de düşünmeye başladım bir Canyon... :)

@Orhan A
Fiyatlar Türkiye ile kıyaslandığında ve 3500 4000 tl bütçe var ise kesinlikle canyon alınabilecek en iyi bisikletlerden canyona rakip olarak lapierre cube cannondale gösterilebilir fakat 3500 4000 tl fiyat aralığında canyondaki modellerin üzerindeki setler daha önde ve kadrolarda boya ve dizayn olarak çok güzel

ahhh ahhh... Canyon endurace CF 8.0 Ritchey kokpitli, renk stealth
105 set, DTswiss R24 spline jant setli, ritchey stem ve gidon..50/34 11/32 ..7.50 kg
1260 € , CF 7.0 dan 150 gr hafif (jant ve ritcheyler sayesinde) ama 150 euro daha pahalı. 7.0 haziran sonu teslim iken XS bedeni hazırda var. Bugün sipariş et Tour of Turkey zamanı Canyon kullan.

Ama işte insan karar veremiyor bir tülü.. :( :(

(link)

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
@x-rayted Neden 7.0 değil? Ultegra set, ağırlık da çok farklı değil. Fiyat 250€ daha ucuz.

@Orhan A
ritchey li ultegra 1511 euro öyle olunca kargo ile getirilemiyor. Ayrıca zaten hepsi bitmiş satışı yok..

@x-rayted Ritchey çok mu önemli? Canyon ve ultegralı endurace 7.0 tükenmiş mi?

@Orhan A
haziran ilk hafta teslim XS S ve M var..

@x-rayted M beden ölçü olarak kaç cm, orta göbek aksından üst boru aksına?

@Orhan A
göbekten sele borusu üst uca kadar.
XS 475 mm
S 510 mm
M 545 mm

@x-rayted Teşekkür ederim, biliyor musunuz, üst borunun üstüyle sele borusu ucu arasında kaç cm var?

@Orhan A
Üst borunun uzunluğunu soruyorsunuz
XS 526
S 538
M 547 mm

edit: hayır başka bir şey soruyorsunuz onu anlmadım

@Orhan A CANYON un sitesine bakarsanız bütün modellerin alt kısmında ayrıntılı geometri bilgileri ve ölçüleri mevcut.

Hayır, sele borusunun boyunu sormuştum, yine de teşekkürler.

@İlker Karakuş Biliyorum, teşekkür ederim; internetten uzak olduğum için arkadaş biliyorsa öğrenivereyim diye sormuştum :)

Benim için alacağım ürünün, her zaman bir tık üstünü almak daha mantıklı bir seçim olmuştur. 105 set alıp aklım Ultegra'da kalacaksa, aradaki bu fiyat farkını gözüm görmez. Görmez çünkü arada uçurum yok.

Alüminyum kadrolar içerisinde 2 seçenek sundum. Daha yukarısına çıkmaya zaten gerek yok. Fiyat farkı da çok olmadığı için, Ultegra set'e sahip kadroyu almak bana daha cazip geliyor. Şahsım adına konu bundan ibarettir.

Bu canyon iyi hoş da istediğin model istediğin beden bisikleti bulana kadar aylar geçebilir. Sanki mübarek adamlar fabrikada Marsa gidecek aracı üretiyorlar. Bisikletin üretimi ne kadar sürer ki stokta bir tane bile bisiklet olmaz :(
Benim Almanyadan bisiklet alma işim en iyi ihtimalle yaza kaldı. M beden Endurace 7.0 veya 7.0SL düşünüyorum. İkisinden de haber yok.

@çağrı can Adamlar sadece Türkiye'ye üretmiyorlar. Herkes tarafından beğeniliyor ki çok satılıyor

Burdaki saçmalık adamların elinde bir çok model stokta (nedense hep pahalı olanlar) en çok tercih edilenler stokta da yok gelecek üretimde de.
Ayrıca çok satanın elinde çok stokta olmalıdır. Buna çok satmak değil az üretmek denebilir.

Geri