Scudo Sports

Çapa

Emrah Kuyumcu

Aktif Üye
Tepki
211
Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır bisikletçi olan birisi olarak, bir süredir bisiklet gezilerimi devam ettiremiyordum. Bugün nihayet kendime yeni bisikletimi alabildim ve biraz da kondisyon amaçlı olarak İstanbul içi neresi olursa beraber gezebilecek arkadaşlar olursa cevap bekliyorum. Çapa'da oturuyorum.

Scudo
ben-apq-septicflash forumdaki 3 kişi sanırım apo ile tanışmışsınız bende bisiklet yoktu aldım en kısa zmanda hep beraber dolaşırız ... ben çapa and.öğretmenin orda arkaşım vatan caddesi emlak ta apo da melek hatunda oturuyor... ulşaım sorunumuz olmaz...

@dunyaikincisi

Eğer senin icinde uygunsa cumartesi pazar sabahları Besiktas Hayrettin Paşa anıtında bulusup turlyacağız (bu hafta sonu ben yokum -ancak diğer arkadaslar gelecek sanırım), bazende Halic cevresinde parkur olusturacağız, henüz toparlanma asamasındayız

herkese iyi günler , İstanbul'un neresinde pedallanılacak diye merakla forum'unuza baktım ve çok güzel yerlere ikametgah etmişsiniz . Bu vesileyle Kron xc 1000 bisikletimle sizinle pedallamaktan onu duyarım . İyi forumlar... :)

Herkese selam Çapa ve Fatih civarı oturan bisiklet aşıklarıyla tur organizasyonları için iletişim kurmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: srvtpl
Ben varım :) Ama maalesef bisikletim şu sıralar yanımda değil.. Vizelerden sonra bi ara getirmeyi düşünüyorum bakalım :)

Selamlar !! Bende varım Kocamustafapaşada oturuyorum :)

süper ben bugün sürmeyi düşünüyorum sahile inip uygunsa sürebiliriz.

@Furkan Yaldızkaya

o zaman en yakın zamanda kavuşursun bisikletine ve pedallamaya başlarız :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
selam efe, bende fatih'teym irtibatta olalım pedallaşırız..

selam fidan. bende yakınım sana. akdeniz caddesindeyim. saat kaç gibi pedallıyacaksın?

çapadayım ama yurt dışına çıkıcam dahon roo modeli garantili bisikleti satıyorum ilgilenen olursa mesajla ulaşabilirsiniz

merhabalar,ben de eyüp-rami deyim,birlikte pedallamak isterim

Buradaki arkadaşlarda yakın çevrede ikamet etmekteler. Birlikte organize olarak pedallayabiliriz diye düşünüyorum. Eyüp/Rami bölgesinden bende varım :) Görüşmek dileğiyle. İbrahim bey özelden de mesaj attım size.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Çapa şehremini fındıkzade kocamustafapaşa bölgesinden arkadaşlar görmek güzel :)
Havalar güzelleşmeye başladı zaten tekrar,bu hafta cumadan itibaren salı-perşembe-cumartesi-pazar her gece tura çıkıyorum.
Eğer gündüz karar verilirse katılmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: Fidan Kayaoğlu
@Mutlu Köksal

Tur saatlerini belirlerseniz akşam saat 5 ten sonra müsaitim size katılabilirim.

Gece 2 veya 3 ten sonra oluyor

@Mutlu Köksal

O saatler oldukça geç. Muhtemelen o saatlerde size katılamayabilirim. Size iyi pedallamalar.

Selamlar,

Uzun bir aradan sonra foruma yazıyorum nihayet, çapa-şehremini-fındıkzade-kocamustafapaşa dörtgeninin tam ortasındayım. Buradan hareketli turlar için zaman uydukça katılırım. Daimi tuttuğunuz bir sayfa var mı bunun için?

Yok genelde bu başlıktayız.Bir de 2 farklı başlık daha var onlar da da yazılıyor

Geri