Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro 022 cr race vs. Mosso 772 Race Sora

Evet carraro da karar kıldım bişey daha sormak istiyorum hangi kadro boyunda almalıyım boyum 1.73 , iç bacak boyu 77-78

Scudo
Ben de 1.74 boyundayım 52 kadro almıştım sıkıntı olmamıştı :)

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/539810_10151528665347769_929208551_n.jpg?oh=d1ad67aeb2d22150c0ced11ce6b57fbe&oe=576C79E5

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben de 54 alırım büyük ihtimal internette boya göre kadro oranları var onları da inceleyeyim @Serkan Mıstınoğlu

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Merhabalar ben de bisiklet artıyorum ama konu açamadım. Sedona 601 kron active veya bianchi slr 400/500 gibi. Bütçem 700-800 taksitle 900 de olur.

@IMPSAU
Yerinde olsam 2.el temiz bisikletlere bakardım. 700-800 e alacağın sıfır bisiklet pek hayırlı olmaz ama ikinci ellerden güzel şeyler çıkar.

@teenbiker
2.el hocam zaten saydığım bisikletlerin 0 ı 1200 1300 den fazla

@IMPSAU bianchiler bir adim onde. İkinci sirada sedona 601 gelir, kron active kadro olarak sonuncu siraya yerlesir .d

@Serkan Mıstınoğlu
Ya çevrenizde şurda burda var mıdır? Yalnız mosso ve carraro kadroları çok hoşuma gidiyor :)

@IMPSAU ikinci el olarak sık sık ilanlarda goruyorum sagda solda :)
Kesinlikle hosuna giden kadroyu almani oneririm cunku giris modellerinin (kadroları) arasinda ciddi farklar yok

Selamlar. Yol bisikletine baslangic icin bu bisiklet nasildir? F/P olarak tavsiye eder misiniz? Nakitte biraz daha indirim yapan bir yer buldum. Fiyati 2000 e cekmeye calisacagim.
(link)

Ya açıkçası ben aşırı pro değilim bu konularda yavaş yavaş ama bu scott olsa olsa girişin son kademesi olur yani. Giriş için deyince çok fazla genel oldu. Tiagra değil belki ama tiagralı çoğu modelden iyi olabilir diye düşünüyorum. Ben de merida race 90 karbon maşa alacağım. Nasıl iyi midir tecrübe aktaran olursa sevinirim arkadaşlar. Entry açamıyoruz yeni katıldım.

2.el temiz az kullanılmış xrs030 tavsiye ederim 1500 tl civarında

merhabalar ben yaza yol bisikleti almayı düşünüyorum kafamda 2015 mosso 735tca sora ve 2015 carraro cr race 052 var bütçem bunların 205 fiyatlarına yetiyor bunların 2015lerini bayiler getirtebilirmi yada bulabileceğim güvenilir bi internet sitesi?

@Bango alabilceğin hemen hemen iyi giriş kadrosu. 2000 liranın büyük bir kısmını kadroya vereceksin zaten. güzel pisiklet :) ilerde grupsetini ve jantlarını yükseltip ciddi uzun yıllar kullanabilirsiin bunu.

@alpermtb carraro 52'nin daha fazla kullanıcısı var sanırım. ve sorunsuz bir bisiklet. mosso 730 da oldukça popüler fakat carraro hem jant seti hem grupsetiyle bi tık daha önde. ayrıca carraro 10lu vites mosso 9lu vites kullanıyor. yine carraro önde

• Beğen
Tepkiler: JealioN
@alpermtb
@Serkan Mıstınoğlu
Yalnız internet üzerinden bakılan uygun fiyatlı 730'lar bitti. Şu an bayilerde 735 satılıyor, onun da fiyatı biraz yüksek...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Carraro 022 net agirlik 9,675 gr, bilginize...

internetten bisiklet alacaksanız 14 günlük cayma hakkınız var bilginize arkadaşlar. Tabii mutat kullanımda bu söz konusu yani bisikleti kullanıcı kaynaklı bozarsanız geri veremezsiniz. İlgili mevzuat için 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkın Kanun'un Mesafeli Satışlar Yönetmeliğine bakılabilir.

Geri