Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro 052 vs giant escape 1

Eibec

Aktif Üye
Tepki
87
Bisiklet
Giant
Merhaba

Sehir bisikleti almak istiyorum. Anladigim kadari ile her iki bisikletide rahatlikla sehir kullaniminda surebilirim. Bisiklet gecmisim yok denecek kadar az. Sizce hangisini secmeliyim?

Scudo
@Eibec
Dostum selam, söylediğin bisikletlerin birbiriyle ilgisi yok. Biri yol/yarış biri şehir/tur bisikleti.
Şehir bisikleti olarak Giant escape 1'i gözün kapalı alabilirsin.

@Berke

Dogrudur. Belkide o yuzden hic ikisini gosteren bir karsilastirma tablosu bulamadim.

Sehirde kullanim zorlugu yasar miyim carraro ile? Yada giant escape 1 yerine onerebileceginiz bir model var mi?

Uzun yillardir bisiklet kullanan biri giant escape 1 deki shimano donanimin en dusuk kalitede oldugunu soyledi icin alternatif bakiyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çok üst düzey olduğu söylenemez ama düzenli bakım yaptırdığın takdirde çok çok uzun süre sıkıntısız kullanırsın. Giant escape 1 iyidir.

@Eibec giantın seti Altus diye biliyorum şehirde kullanacaksanız işinizi görür sorun çıkartmaz yani düşük kalitede değil

@papa
Peki bu fiyat bandinda farkli bir bisiklet onerilebilir mi? 2400 tl civari bir fiyat verildi giant escape 1 icin yasadigim sehirde

Çok fiyat bilgim yok ama
merida speeder
Trek fx
Serilerine de bir göz atabilirsin
Onlar da kullanıcısını üzmez.

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve Eibec
@Eibec
Her ikisini de şehirde kullanabilirsiniz ben 2014 Mayıs ayından beri 052 sahibiyim İstanbul gibi bir yerde her gün düzenli olarak sürüyorum yazın ve bir gün bile pişman olmadım. Hangisini alayim diye sorarsanız buna bir şey diyemem. Spor ve performanslı sürüş yapıyorsanız 052 daha uygun ama ben sakin sakin etrafa sağa sola bakarım derseniz giant alın.

• Beğen
Tepkiler: mr.gunes ve Eibec
@Eibec

Çok daha ekonomik olması açısından Şehir/Tur bisikleti olarak Sedona 410'u öneririm. Şu an çok satılan bir model. Tahmini fiyatı nakit 1,100TL. Aşağıdaki link den inceleyebilirsiniz.
İnceleme - Sedona 410

• Beğen
Tepkiler: Eibec
En pahalıdan -> Ekonomiğe doğru Şehir/Tur CARRARO seçeneklerini sıralıyorum.
Fiyatlar 2015 Yılı Liste fiyatı, 9 ay taksittir. Pazarlık ile/İnternetten satın alma ile ürüne göre 150-400 TL indirim alınabiliyor. Aşağıdaki fiyatları bu rakam kadar altını düşünün. Carraro Shimano vites takımı ve disk fren kullanıyor. Her bir özellik değiştiğinde BOLD ile işaretledim.

Carraro Sportive 330 : Ön-Arka Deore 3x10 vites, Disk Fren, amortisör yok. Lastik Schwalbe (Liste fiyatı: 1.917TL)
Carraro Sportive 227 : Ön Altus-Arka Deore 3x9 vites, Disk Fren, Gidondan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 1.458TL)
Carraro Sportive 225 : Ön Tourney-Arka Altus 3x8 vites, Disk Fren, Maşadan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 1.206TL)
Carraro Sportive 224 : Ön Tourney-Arka Altus 3x8 vites, V-Fren, Maşadan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 990TL)
Carraro Sportive 221 : Ön Tourney-Arka Tourney 3x7 vites, V-Fren, Maşadan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 936TL)

Kolay Gelsin...

• Beğen
Merhaba

Orbea marka bisikletlet hakkinda bilgisi olan yada kullanan var mi?

Orbea carpe 10-20 veya 30

@Eibec

Forumumuzun değerli üyesi ve Cyclist dergisi editörü Gökhan Toros ya da kullanıcı adı ile @ToffieBoi bir Orbea kullanıcısı. Kendisinin yazdığı gönderilerde bisikleti ile ilgili ayrıntılı bilgiler mevcut. Detaylı bilgi için iletişime geçmenizi öneririm.

Tesekkur ederim. Ozel mesaj attim kendisine

Merhaba

Nedeyse 2 ayi bulacak olan arastirma sonucunda Cannondale Synapse Aluminyum kadro 105 Disc aldim. Bu sure zarfinda yardimini esirgemeyen arkadaslara ve ozelliklede Sadettin beye cok tesekkur ederim.
@Sadettin Z.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@Eibec
Hayırlı olsun fotoğrafları da bekliyoruz.

• Beğen
@Berke Kadro uymadı uysa çok iyi fiyattan bugün bende alıyordum :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri